AK Parti İl Teşkilatı'ndan Vali Bilgin’e ziyaret

Kırklareli Valisi Osman Bilgin AK Parti Milletvekili Selahattin Minsolmaz, AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, İl Kadın Kolları Başkanı Hanife Büyükyeğen, İl Gençlik Kolları Başkanı Enes Aydın Gün ve İlçe Başkanlarını Valilik Makamında kabul etti. Görüşmede ilimiz ve ilçelerimiz için yapılan ve yapılacak olan projeler ele alındı.

AK Parti Milletvekili Selahattin Minsolmaz, AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, İl Kadın Kolları Başkanı Hanife Büyükyeğen, İl Gençlik Kolları Başkanı Enes Aydın Gün ve İlçe Başkanları Vali Osman Bilgin'i ziyaret etti. Gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Bilgin, Milletvekili Minsolmaz, İl Başkanı Çiler, İl Kadın Kolları Başkanı, İl Gençlik Kolları Başkanı ve İlçe Başkanları ile bir süre sohbet etti.
Ak Parti İl Başkanı Alper Çiler ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek açıklamada bulundu.
Çiler: "Kongrelerimiz Sonrası; Milletvekilimiz, İl Kadın Kolları Başkanımız, İl Gençlik Kolları Başkanımız ve İlçe Başkanlarımız ile birlikte Vali'miz Osman Bilgin'i ziyaret ederek, ilimiz ve ilçelerimiz üzerine görüşmelerde bulunduk. Nazik misafirperverliği için Sn.Valimize şahsım ve teşkilâtım adına teşekkür ediyorum. (Ö. Gönültaş)

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Gelişmiş demokratik ülkelerin hiç birisinde siyasi mekanizmalar devleti yöneten kurumların başındakileri ziyaret edip bu tip ziyaretler yapmaz bugün A partisi yarın B partisi ziyaretleri bu görevi yapan insanlar üzerinde gayri ihtiyari huzursuzluk yaratır.