AK Parti İl Teşkilatı yarın temayül yoklaması için buluşacak

5 Mayıs Cumartesi günü (yarın) Milletvekili aday adaylığı temayül yoklaması için bir araya gelecek olan AK Parti Kırklareli teşkilatında, Milletvekili aday adayı sayısı şu an için 24’e ulaştı.

AK Parti Kırklareli İl Teşkilatı 5 Mayıs Cumartesi günü (yarın) Milletvekili aday adaylığı temayül yoklaması için bir araya gelecek. Kırklareli Halk Eğitim Merkezinde sabah saat 10.00’da başlayacak olan temayül yoklaması saat 16.00’da sona erecek. AK Parti İl Başkanı Alper Çiler tarafından yapılan açıklamada; “Temayül yoklamasında AK Partililer, Milletvekili görmek istedikleri isimleri oylarıyla belirleyecekler. Yoklamada; Genel Merkez Parti Kurucu üyeleri, İl Başkanı ve üyeleri, Gençlik Kolları, Kadın Kolları Başkanı ve üyeleri, İl Disiplin Kurulu Başkan ve üyeleri, parti üyesi eski il Başkanları, İlçe Yönetim Kurulu Başkan ve üyeleri, parti üyesi belediye Başkanları, Belediye Meclis üyeleri, İl genel meclis üyeleri, Belde yönetimleri, köy ve mahalle başkanları oy kullanacaklar.
Genel merkez tarafından 3 partilinin de iştirak edeceği
temayül yoklaması sonuçları
mühürlü çuvallar eşliğinde Ankara’ya götürülecek ve orada yapılacak
değerlendirmenin sonunda, Partimizin Kırklareli için ilk üç Milletvekili adayı belirlenmiş olacak” ifadelerini kullandı. AK Parti’nin Kırklareli’ndeki Milletvekili aday adayı sayısı şu an için 24’e ulaştı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol