AK Parti İl Teşkilatı muhtarlarla buluştu

Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli İl Teşkilatı dün merkez mahalle ve köy muhtarlarıyla kahvaltı programında buluştu. İl teşkilatının tam kadro katılım sağladığı buluşmada ilimiz ve ülkemizde yaşanan son gelişmeler konuşuldu, muhtarların sorunları, istekleri, düşünceleri dinlendi ve çözüm yolları sunuldu.

31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından göreve gelen muhtarlar Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli İl Teşkilatı'nın dün bir kafede düzenlediği kahvaltı programında bir araya geldi. Programda İl Teşkilatı hem muhtarlarla sohbet etti hem de sorunları ve istekleri dinleyerek çözüm yolları geliştirmeye çalıştı. Programda açılışı Merkez İlçe Başkanı Can Cafer Toklucu yaptı ve muhtarlara hayırlı olsun dileklerini iletti. Ardından konuşan İl Başkanı Alper Çiler, tüm muhtarlarla iletişin halinde olduğunu ve kapısının herkese açık olduğunu ifade etti. Çiler, parti ayrımı yapmadan hizmet ettiklerini ve kendisinden ricada bulunan hiçbir muhtarı geri çevirmediğini sözlerine ekledi. İl Genel Meclisi olarak yaptıkları çalışmalardan bahseden İl Genel Meclisi Grup Başkanı Nihat Sağlam ise yaptıkları projelerle alakalı bilgi verdi. Ağırlıklı olarak köylere hizmet ettiklerinden bahseden Sağlam, hizmetleri öncelik ve önem sırasıyla hayata geçirdiklerinin altını çizdi.
"İlimizde muhtarlara büyük görevler düşüyor"
Son olarak ise AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz konuşma yaptı. Minsolmaz konuşmasında hem ilimiz hem de ülkemizde yaşanan son gelişmeleri değerlendirdi. Ekonomik, siyasal, sosyal ve kültürel konular başta olmak üzere birçok konuya değinen Selahattin Minsolmaz, ilimizde muhtarlara büyük görevlerin düştüğünü ifade etti. Yakında meclis olarak bütçe çalışmalarına başlanacağından bahseden Minsolmaz, sonrasında ise çalışmaların hızla devam edeceğini kaydetti. 17 yıllık süreç boyunca hükümetlerinin pek çok alanda devrim niteliğinde hizmetlere imza attığını dile getiren Milletvekili Minsolmaz, bunun en önemli kanıtının köyler ve yapılan hizmetler olduğundan bahsederek; yollar, dere ıslah çalışmaları gibi başlıca hizmetlerin köylerin ve köylülerin işlerini kolaylaştırdığını vurguladı.
Konuşmalardan sonra muhtarların soru, şikayet, öneri ve düşünceleri dinlendi, çözüm yolları sunuldu. Ardından AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz'ın doğum günü kesilen pastayla kutlandı. Program toplu fotoğraf çekimiyle son buldu. Programa AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, İl Başkanı Alper Çiler, İl Kadın kolları Başkanı Aslı Karakahya, İl Gençlik Kolları Başkanı Bahadır Kovankaya, Merkez İlçe Başkanı Can Cafer Toklucu, İl Genel Meclis Grup Başkanı Nihat Sağlam ve Belediye Meclis Grup Başkanı Halil Kahraman katıldı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol