AK Parti İl Başkanlığı’ndan MHP İl Başkanlığı’na ziyaret

AK Parti Kırklareli İl Başkanlığı, Milliyetçi Hareket Partisi Kırklareli İl Başkanlığı’nın, seçilen yeni yönetimine “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu. Dün saat 14.00’de MHP parti binasında gerçekleşen ziyarette AK Parti İl Başkanı Alper Çiler, Merkez İlçe Başkanı Can Cafer Toklucu, Kadın Kolları Başkanı Aslı Karakahya, Gençlik Kolları Başkanı Bahadır Kovankaya ve yönetimi, MHP İl Başkanı Şaban Savaşan ve yönetiminin misafiri oldular. Ziyarette bir açıklama yapan MHP İl Başkanı Şaban Savaşan şunları kaydetti;
“Öncelikle bizleri ziyaret eden AK Parti’nin sevgili İl Başkanı, ilçe başkanım, Kadın Kolları Başkanım ve yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ediyorum. Kırklareli’nde siyasetin güzel yanı işte budur. Makamlar, mevkiiler gelip geçicidir.. Önemli olan dostlukların baki kalmasıdır. Siyasi partiler arasında bu tür dostlukların devam etmesi, bizim hassasiyetlerimiz arasındadır.

Kaldı ki AK Parti ile biz, çok önemsediğimiz, çok değer verdiğimiz, Türkiye’nin bekası için çok olumlu olduğuna inandığımız bir ittifak içerisindeyiz. Biliyorsunuz ki, önümüzde 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimler var. Bu seçimler öncesinde böyle bir ziyaret, kamuoyunun kafasında soru işaretleri bırakmış olabilir. Ancak bu bir hayırlı olsun ziyaretidir. Yine basın mensuplarımız “Yerelde ne olur?” sorusunu yöneltebilirler bize. Bugün (dün) saat 16.00’da Sayın Genel Başkanımız, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile görüşecek. Hafta sonu da bizim Belediye Başkanlarımız ve İl Başkanlarımız ile birlikte Antalya’da üç günlük bir kampımız gerçekleşecek. Bu kampın ardından her şey daha da netlik kazanacak. Milliyetçi Hareket Partisi yeni bir sinerji yakaladı. Yönetimlerimizle bu hareketin bir ivme kazandığına inanıyoruz. Bir ilçemiz hariç, bütün ilçelerimizde henüz bazılarını açıklamasak da adaylarımız tespit edilmiş durumdadır. Genel merkezimizin vereceği talimatlar doğrultusunda hareket edeceğiz. Hayırlısı olsun.”
Bunun üzerine AK Parti İl Başkanı Alper Çiler ise şunları söyledi;
“Söz konusu Kırklareli olunca siyaseti kenara koymasını bilen insanlarız. Yerel yönetimler konusunda 15 yıldır hiçbir şey yapılmıyor Kırklareli’nde. Bizler de bu kapsamda ilk ziyaretimizi Milliyetçi Hareket Partisi’ne yapmak istedik. Yeni bir yönetim var. Güzel bir enerji var. İnşallah el ele verip Kırklareli için en güzelini, en hayırlısını gerçekleştirmek istiyoruz. Olumlu düşünüyoruz. Güzel bir potansiyel var Kırklareli’nde şu anda. Sağcı ve sağ duyarlı seçmenlerimizin hepsinin 31 Mart tarihinde vicdanlarının sesini duymasını istiyoruz. Hayırlısı olsun.”

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol