AK Parti İl Başkanlığında görev dağılımı yapıldı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kırklareli İl Başkanlığı 6. Olağan Kongresi Başbakan Binali Yıldırım’ın da iştiraki ile 30 Aralık 2017 Cumartesi günü ilimiz Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilmişti.

Genel merkez tarafından belirlenen geçen dönem de Başkanlık görevini başarıyla yürüten İl Başkanı Alper Çiler, bu kongrede de güven tazeleyerek tek listeden seçimlere girmiş ve kazanmıştı.
6. Olağan Kongrenin ardından AK Parti İl Başkanlığında görev dağılımı da belirlendi. İşte AK Parti Kırklareli Yeni il Yürütme Kurulu (İcra Heyeti- İl Başkan Yardımcıları );
İl Başkanı; Alper Çiler, Siyasi Hukuk Sorumlusu; Mehmet Akın Teşkilat Sorumlusu; Erol Başağaç, Seçim İşlerinden Sorumlu; Yunus Dağtaş, Yerel Yönetimlerden Sorumlu; Sinan Öntufan, Genel Sekreter; Recep Patron, Halkla İlişkiler Sorumlusu; Hayati Gürer, Mali İşlerden Sorumlu; Funda Söylemez, Arge Sorumlusu; Şeref Sağlık, Ekonomiden Sorumlu; Emrullah Doğu, Medya Tanıtım Birimi Sorumlusu; Nurdan Şar, Dış İlişkiler Sorumlusu; Fikri Altıntel, Sosyal İşlerden Sorumlu; Fatma Sağlam, İnsan Hakları Sorumlusu; Seren Erdem Çevre ve Şehir Sorumlusu; Vedat Koçmuş
İl Başkanı Alper Çiler görev dağılımının belirlenmesinin ardından “Hayırlı olsun inşallah. Rabbim mahcup etmesin” temennilerini sunarak, tüm yönetime “başarılar” diledi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol