AK Parti İl Başkanı Çiler, yeni atanan Kadın Kolları İl Başkanını kutladı

AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, dün resmi olarak görevine başlayan Kadın Kolları İl Başkanı Hanife Büyükyeğen’i kutladı. “Hayırlı olsun” dileklerini sunan Çiler; “Kardeşimiz genç bir kardeşimiz. Ekibimiz genç. Sağ olsunlar vekilimiz de genç. Her zaman bizi destekliyorlar. Hep birlikte inşallah bayrağı daha ileriye taşıyacağımıza inanıyorum. Hayırlı uğurlu olsun inşallah diyorum” dedi…

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kırklareli Kadın Kolları İl Başkanlığında bayrak değişimi yaşanmış, gerçekleşen atama ile Aslı Karakahya'nın sürdürdüğü göreve, Hanife Büyükyeğen getirilmişti. Büyükyeğen mazbatasını Ankara'da Kadın Kolları Genel Başkanı Lütfiye Selva Çam'ın ellerinden aldı.
Dün itibariyle görevine başlayan Büyükyeğen’i AK Parti İl Başkanı Alper Çiler de makamında tebrik etti. “Hayırlı olsun” dileklerini sunan Çiler’in yanı sıra; Merkez İlçe Başkanı Can Cafer Toklucu, Gençlik Kolları Başkanı Bahadır Kovankaya, İl Genel Meclis üyeleri, Belediye Meclis üyeleri, Kadın Kolları üyeleri ve çok sayıda partili katılım gösterdi. İl Başkanı Alper Çiler, görevine atanan Hanife Büyükyeğen’i kutlayarak, kendisine bir çiçek sundu. Büyükyeğen de teşekkürlerini sundu.
Daha sonra gazetemize bir açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Alper Çiler şunları kaydetti;
“Kadın Kolları, partimiz için çok önemli”
“İki gün önce kadın kollarımız üç tane adayımızla Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı’na gittiler. Kadın Kolları Genel Başkanımız ve Teşkilat Başkanlarımız daha önce partimize gelip istişarelerde bulunmuşlardı. Bu kardeşlerimiz içerisinde daha önce gençlik, merkez ve kadın kollarında görev yapmış Hanife kardeşimizi uygun gördüler.
Daha önce emek vermiş, görev yapmış bütün kadın kolları başkanlarımıza teşekkür ediyoruz. Kadın Kolları, partimiz için çok önemli. Biliyorsunuz kadınlarla evlerin içine girebilmek insanlara dokunabilmek daha kolay oluyor. Kardeşimiz genç bir kardeşimiz. Ekibimiz genç. Sağ olsunlar vekilimiz de genç. Her zaman bizi destekliyorlar. Hep birlikte inşallah bayrağı daha ileriye taşıyacağımıza inanıyorum. Hayırlı uğurlu olsun inşallah diyorum.”
Açıklamanın ardından partililer toplantı odasına geçerek, istişarelerde bulundular.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol