AK Parti İl Başkanı Alper Çiler; “Erdoğan bir dünya lideridir"

AK Parti İl Başkanı Alper Çiler, yaptığı açıklamada CHP Parti Sözcüsü Bülent Tezcan’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında söylediği sözleri eleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bir dünya lideri olduğunu vurgulayan Çiler, kendisinin Türkiye için bir şans olduğunu belirtti. Çiler ayrıca yaptığı açıklamada, AK Parti Kırklareli Kadın Kolları İl Başkanlığı adaylığı için dün Aslı Karakahya’nın Ankara’ya çağrıldığını duyurdu

AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Çiler CHP Parti Sözcüsü Bülent Tezcan’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında söylediği sözlere sert tepki gösterdi.

Çiler açıklamasında şunları kaydetti; “CHP Parti Sözcüsü Bülent Tezcan'ın Cumhurbaşkanımız hakkında söylediği sözleri kabul etmek mümkün değil. Sayın Erdoğan Türkiye'yi temsil eden ve Milletin gönlünde taht kurmuş bir dünya lideridir. Aziz Milletimizi hedef alan bu art niyetli ve çirkin sözler bizleri derinden yaralamıştır. 15 Temmuz 'da Kılıçdaroğlu havaalanından kaçış videoları ekranlara düştükten sonra böyle bir açıklama yapılması da çok manidardır. “Tiyatro” demişlerdi. Keşke kendisi de bu tiyatroya katılaydı da tankların önünde duraydı, kaçmasaydı.
Ne yaparlarsa ne söylerlerse 'Herkes kendine yakışanı yapar.' Recep Tayyip Erdoğan Türkiye’ye ve dünyaya, gelmiş geçmiş en büyük liderlerdendir. Türkiye için bir şanstır.
Sayın Cumhurbaşkanımız, 15 Temmuz 'da dediği gibi: Halkın gücünün ve iradesinin üstünde bir güç yoktur ve tanımamıştır da. Hem diktatör diyeceksiniz hem de bu kadar rahat konuşacaksınız.
Rabbim, Suret-i Haktan görünerek bu Milletin arasına Fitne ve Fesat tohumları ekmek isteyen münafıklara, bozgunculara, takiyyecilere ve riyakarlara fırsat vermesin inşallah.
Kadın Kolları Başkan Adayı; Karakahya
AK Parti Kırklareli Kadın Kolları İl Başkan adayının da genel merkez tarafından belirlendiğini duyuran Alper Çiler; “Kadın Kolları İl Başkanlığı adaylığı için Genel Merkezimiz, Aslı Karakahya arkadaşımızı uygun görmüştür. Kendisi bugün (dün) saat 15.00’de Ankara’ya çağırılmıştır. 1989 doğumlu genç, dinamik ve çalışkan arkadaşımızın partimize çok şey katacağına inanıyoruz. Gençlik Kolları İl Başkanlığından görev yapan Ziraat Mühendisi Karakahya şu anda Kadın Kolları İl Başkan Yardımcılığı, Tanıtım ve Medya Biriminde görevli. Hayırlı olsun inşallah” dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol