AK Parti halk toplantılarına devam ediyor

AK Parti Kırklareli Teşkilatı her Pazartesi gününü vatandaşlara ayırmaya devam ediyor.  Vatandaşlarla bir araya gelerek sorunları, istekleri ilk ağızdan dinleyen Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler ve il teşkilatı dertlere derman olmaya devam ediyor. Başkan Çiler, ayrıca halk günü gündemi dışında Siyaset Akademisi’ne katılım gösteren ve başarılı olanlara başarı belgelerini takdim etti.

15 Ekim tarihinde gerçekleşen halk toplantısına vatandaşlar yoğun katılım gösterdi. Toplantıda geçtiğimiz yıl ilimizde ilk kez gerçekleştirilen Siyaset Akademi’nde başarılı olan katılımcılara sertifikaları verildi. Başkan Alper Çiler tarafından verilen sertifikalarını alan katılımcılar akademisinin Kırklareli’ne gelmesini sağlayan Çiler’e teşekkür etti.
“Bu şehrin aksayan yönlerini değişmesi gereken yönlerini anlatıyorlar”
Halk toplantılarında ki ana amacı anlatan Çiler, “Halk bir köyü, bir ilçeyi, bir ili oluşturan temel öğeler. Onlar olmadan biz de olamayız. Bu yüzden kendilerine daha iyi hizmet edebilmek için isteklerini ilk ağızdan dinlemek istiyoruz. Kendileri de bu şehrin aksayan yönlerini değişmesi gereken yönlerini anlatıyorlar. Biz bu yüzden halkın partisiyiz ve bu yüzden 2019 yılında belediye seçimlerini kazanacağız” dedi.
“Halka yardımcı olmak istiyoruz”
Vatandaşların sayesinde koltuklarda oturduklarını her fırsatta ifade eden Çiler, halktan daha büyük bir güç olmadığını, vatandaşların sevgisinin ve inancının her şeyin üzerinde olduğunu vurguladı. Çiler, “Halka yardımcı olmak istiyoruz, insanlar da bizim samimiyetimize ve kendilerine verdiğimiz değere inandıkları için en önemlisi bize gerçekten güvendikleri için halk toplantılarımız yoğun katılım ile gerçekleştiriliyor” şeklinde konuştu.
“Vatandaşlarımız artık AK Belediyeciliği
Kırklareli’nde istiyor”
Kırklareli’nin yıllardır belediyecilik anlamında geride kaldığını ve AK Parti’nin elinde olan belediyelere bakarak arada ki farkın görülebileceğini söyledi. Çiler, “İşte bu sebeple vatandaşlarımız artık AK Belediyeciliği Kırklareli’nde istiyor.
Bizler de partimizin her organı ile birlikte bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Allah’ın izni ile önümüzdeki yerel seçimlerde vatandaşlarımızın da teveccühü ile Kırklareli’ne AK Belediyeciliği getireceğiz” dedi.
Anketlere göre Kırklareli AK Parti’ye en yakın şehir
Yapılan anketlerin AK Parti’nin kazanma ihtimali yönüne doğru ilerlediğini kaydeden Başkan Alper Çiler, “16 anket şirketinin yaptığı araştırmalara göre AK Parti’li olmayan belediyelerden almaya en yakın olduğumuz belediye Kırklareli Belediyesi” dedi. Hedeflerinin her zaman daha yüksek olduğunu ve Kırklareli’nde hem üye sayılarını hem de oylarını arttırmak istediklerini kaydeden Çiler, bunun için her zaman sahada vatandaşlarla birlikte olduklarının altını çizdi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol