AK Parti halk günlerini sürdürüyor

AK Parti Kırklareli Teşkilatı her Pazartesi gününü vatandaşlara ayırmaya devam ediyor. Vatandaşlarla bir araya gelerek sorunları, istekleri ilk ağızdan dinleyen Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler ve il teşkilatı, çözüm bulmak için çaba sarf ediyor.

Göreve geldiği günden bu yana her Pazartesi günü vatandaşlar ile bir araya gelerek gündemi değerlendiren Başkan Çiler ve İl Teşkilatı, 16 Nisan günü yapılan toplantıda vatandaşların dertleri dinledi ve AK Belediyeciliğin Kırklareli için öneminden bahsetti.

“2019 yılında belediye seçimlerini kazanacağız”
Halk toplantılarında ki ana amacı anlatan Çiler, “Halk bir köyü, bir ilçeyi, bir ili oluşturan temel öğe. Onlar olmadan biz de olamayız. Bu yüzden kendilerine daha iyi hizmet edebilmek için isteklerini ilk ağızdan dinlemek istiyoruz. Kendileri de bu şehrin aksayan yönlerini değişmesi gereken yönlerini anlatıyorlar. Biz bu yüzden halkın partisiyiz ve bu yüzden 2019 yılında belediye seçimlerini kazanacağız” ifadelerini kullandı.
“AK Parti’nin izleyeceği vizyon hakkında vatandaşları
bilgilendiriyoruz”
Yerel ve genel seçimler öncesi çalışmalarını tüm hızıyla sürdürdüklerini belirten Çiler, “Seçim çalışmalarımız kapsamda esnaf ziyaretlerine büyük önem veriyoruz. 2019 yılındaki yerel seçimler ve AK Parti’nin izleyeceği vizyon hakkında vatandaşları bilgilendiriyoruz” dedi.
Hedeflerinin Kırklareli’ne AK Belediyeciliği getirmek olduğunu söyleyen Başkan Çiler, “2019’a giden bu yolda AK Partili yöneticilerimiz, meclis üyelerimiz ve partimizin ileri gelenleri ile istişare ve değerlendirme toplantılarımızı sürdürüyoruz. 2019’daki yol haritamızı hep birlikte planlıyoruz” diye konuştu.
“Vatandaşlarımız artık
AK Belediyeciliği
Kırklareli’nde istiyor”
Kırklareli’nin yıllardır belediyecilik anlamında geride kaldığını ve AK Parti’nin elinde olan belediyelere bakarak arada ki farkın görülebileceğini söyledi. Çiler, “İşte bu sebeple vatandaşlarımız artık AK Belediyeciliği Kırklareli’nde istiyor. Bizler de partimizin her organı ile birlikte bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Allah’ın izni ile önümüzdeki yerel seçimlerde vatandaşlarımızın da teveccühü ile Kırklareli’ni AK Belediyecilikle tanıştıracağız” dedi. Çiler, “Kırklareli artık değişimi hak eden değişimi isteyen bir şehir. Biz bu şehrin sorunlarını çok iyi biliyoruz. Bu sorunları çözerek halkımıza gerçekten hak ettikleri hizmeti vermek istiyoruz. Kırklareli’nde şehrinin makus talihini değiştirmek en büyük hedefimiz. Kırklareli’miz de Kırklarelililer de bu kadere mahkum değil. Allah izin verirse 2019 yılı bu şehrin kader yılı olacak” şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. halkın saltanatı yakındır başlayacak 17 Nisan 2018 Salı 19:16:34

    "Ak (!) parti saltanat günlerini sürdürüyor" olmalıydı haber başlığı.

  2. Yukarıda yorum yapan arkadaş herhelade es geçmiş.Saltanatın kralını 8-9 seçim kaybedip hala koltuğuna yapışanlar yaşıyor. Anladın sen onu (!)