AK Parti ailesinden 5.000 kişilik aşure ikramı

Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli İl Başkanlığı, Muharrem ayı dolayısıyla dün saat 14:00’te parti binası önünde vatandaşlara aşure ikramında bulundu. Vatandaşlara yaklaşık olarak 5.000 kişilik aşure ikramında bulunduklarını belirten AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, “Biliyorsunuz aşurenin özelliği birçok farklı unsurun bir araya gelmesi ve hep birlikte olabilmesi. Bizim de amacımız artık Türkiye’de siyaset üstü olarak farklı renkteki arkadaşların bir araya gelerek mutlu bir şekilde yaşamasını başarmak.” dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli İl Başkanlığı, Muharrem ayı dolayısıyla dün vatandaşlara parti binası önünde 5.000 kişilik aşure ikramında bulundu. Programa AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, Merkez İlçe Başkanı Can Cafer Toklucu, Kadın Kolları Başkanı Aslı Karakahya, partililer ve vatandaşlar katıldı. Amaçlarının birlik ve beraberliği sağlamak olduğunu belirten Alper Çiler, aşure ikramında şu ifadelere yer verdi: “Bugün Kırklareli AK Parti İl Başkanlığı olarak Muharrem ayı vesilesiyle tüm vatandaşlarımıza aşure dağıtıyoruz. Allah kabul etsin inşallah. Biliyorsunuz aşurenin özelliği birçok farklı unsurun bir araya gelmesi ve hep birlikte olabilmesi. Bizim de amacımız artık Türkiye’de siyaset üstü olarak farklı renkteki arkadaşların bir araya gelerek mutlu bir şekilde yaşamasını başarmak. Bizler bunlar için elimizden geleni yapıyoruz. Muharrem ayı vesilesiyle de yapmış olduğumuz ibadetleri rabbim katında kabul etsin inşallah. Sağ olsun vatandaşlarımız her zaman çok büyük ilgi gösteriyorlar. Bugün de böyle bir etkinlik yaptık. Rabbim kabul etsin, günahlarımızı affetsin inşallah."

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. özürü kabahatinden büyük 17 Eylül 2019 Salı 17:03:40

    Yekpare milleti ötele berile; "farklı renklerdeki arkadaşlar" diyerek küçümse ve bir kepçe aşure ile gerçek yüzünü gizle...

  2. İl başkanı güzel konuşmuş 19 Eylül 2019 Perşembe 10:17:35

    İl başkanı güzel konuşmuş. Yorumcu arkadaş seni bu konuda rahatsız eden ne var ? Her insan farklıdır. Ama birarada tutan değerler vardır. Böyle bir ilişkilendirmeyi aşure üzerinden yapmış. Bu güzel bir örnek. Yeri geldiğinde "mozaik" demeyi biliyorsunuz da bu örnek mi rahatsız ediyor sizi ????