AK Parti ailesinde mutlu gün

AK Parti Babaeski İlçe Başkanı Fatih Yağcı ve AK Parti Teşkilatı üyelerinden Mediha Munduz mutluluğa ilk adımlarını attı. Nikah töreni 28 Ağustos Çarşamba Günü Babaeski Belediyesi’nde gerçekleşirken, nikahı Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı kıydı. Çiftin bu günlerinde ise şahitliklerini AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz ile eşi Ebru Minsolmaz ve AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler yaptı.

28 Ağustos Çarşamba günü Adalet ve Kalkınma Partisi teşkilatında mutlu bir gün yaşandı. Partinin sevilen isimlerinden Fatih Yağcı ve Mediha Munduz dünyaevine girdi.
Çiftin nikahına çiftin aileleri ve sevenleri katılırken partinin önemli isimleri de çifti yalnız bırakmadı. Çiftin nikahını Babaeski Belediye Başkanı Abdullah hacı kıyarken, şahitliklerini de AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz ile eşi Ebru Minsolmaz ve AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler yaptı. Minsolmaz ailesi ve Çiler yeni çifte bir ömür boyu mutluluklar dileyerek tebrik ettiler. Bizler de Önadım Medya Grubu olarak Fatih ve Mediha çiftine huzurlu ve mutlu bir yaşam diliyoruz.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol