AK Parti ailesi Babaeski’de düzenlenen iftar yemeğinde buluştu

AK Parti Babaeski ilçebaşkanlığının 11 Haziran Pazartesi akşamı düzenlediği iftar yemeğinde Kırklareli birinci sıra Milletvekili Adayı Selahattin Minsolmaz birlik ve beraberlik mesajları verdi.
Gerçekleşen iftar yemeğine; AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, AK Parti Kırklareli ikinci sıra Milletvekili adayı Volkan Göç, AK Parti Kırklareli Üçüncü sıra Milletvekili adayı Kadriye Tokat, AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, AK Parti  Babaeski İlçe Başkanı Ali Gencal, AK Parti Kırklareli  İl Kadın Kolları Başkanı Aslı Karakahya, AK Parti Kırklareli Gençlik Kolları Başkanı Bahadır Kovankaya , partililer ve Babaeski halkı katılım gösterdi.
Hazırlanan iftar programında konuşan Milletvekili Selahattin Minsolmaz şunları söyledi; “Bu güzel topluluğu bir araya getiren Ali Gencal başkanımıza ve ekibine ve emeği geçen tüm kardeşlerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Ramazan birlik ve beraberliği ve dayanışmayı ifade eder. Bu iftarlar, bu sofralar birlik ve beraberliğimizi daha da arttırmaktadır. Birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde ülkemizin ve İslam coğrafyasının huzura ihtiyacı var. Dünyanın her yerindeki Müslümanlar bizler gibi iftarlarını rahat yapamamaktadırlar. Filistin’ de İsrail’in zulmüne maruz kalan Filistinli Müslüman kardeşlerimizden 62 tanesi bu ramazan başında katledildi. İşte tam da burada Türkiye’ de birlik ve beraberliğinin, huzurun , devletin istikrarının ve istikbalinin gelecek açısından ne kadar önemli olduğunu da ifade etmek gerekir” dedi.
“Çocuklarımızın
geleceği ve için
istikrar devam etmeli”
Minsolmaz iftar yemeğinde 24 Haziran da destek istediklerini dile getirerek “24 Haziranda yapılacak seçimle hem Cumhurbaşkanımızı hem de TBMM seçimini gerçekleştireceğiz. Bu seçimin önemi çok büyük. Sizlerin,  çocuklarınızın geleceğini düşünerek ülkede 16 yıl süren istikrarın devamında, Cumhuriyetimizin kuruşlunun 100. Yıl dönümünde 2023 hedeflerine ulaşmak için bu seçimde  göstereceğiniz desteğe ihtiyacımız var .” şeklinde konuştu. Milletvekili  Selahattin Minsolmaz daha sonra iftara katılan vatandaşların Ramazan bayramını kutlayarak sözlerine son verdi.
AK Parti Kırklareli milletvekili ve birinci sıra adayı Selahattin Minsolmaz iftardan sonra AK parti teşkilatı ile ilçeyi dolaşarak halkı selamladı ve esnafla sohbet etti.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. millete ikinci sınıf muamelesi 13 Haziran 2018 Çarşamba 20:51:27

    Birkaç gün önce akp reisi ve yakın tebâsı herkesin ayrı gayrısız birlkte oturup yemesi gereken iftar sofrası kuralına aykırı olarak uzun birleşik masalarda yanyana oturmuş halktan uzakta ve çopır pisti ebadında dev yuvarlak masada etrafı geçilmez şeritlerle kordonlanmış bir halde iftar açarken görüntülendi. Bu haberdeki resimde de akpnin kodamanları yine yuvarlak bir masada oruç bozarken arka uzak bir planda tutulan halk ise masalarda bile değil fakat ayakta ve ellerine verilen bir tabakta ne varsa onlarla iftar açma muamelesine tabi tutuldukları görülmektedir.

  2. Bir fotoğraftan buraya ulaştın ya art niyetlisin.