AK Parti Teşkilatından Kan Bağışı

AK Parti Kırklareli Teşkilatı İl Başkanı Alper Çiler öncülüğünde topluca kan bağışında bulundu. İstasyon Caddesi’nde bulunan çadırda kan bağışında bulunan Başkan Çiler; “Kızılay kan bağışı etkinliğine, Teşkilâtımızla birlikte katıldık. Kan ver, hayat ver... Bir damla kan, bir can demektir... Yoğun katılım sağlayan tüm hemşerilerimize ve teşkilâtımıza teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Kırklareli Teşkilatı İl Başkanı Alper Çiler öncülüğünde topluca kan bağışında bulundu. İstasyon Caddesi’nde bulunan çadırda kan bağışında bulunan Başkan Çiler; “Kızılay kan bağışı etkinliğine, Teşkilâtımızla birlikte katıldık. Kan ver, hayat ver... Bir damla kan, bir can demektir... Yoğun katılım sağlayan tüm hemşerilerimize ve teşkilâtımıza teşekkür ediyorum” dedi. İstasyon Caddesi’nde kurulan seyyar kan bağışı aracını ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Alper Çiler ve partililer, kan bağışı yaptı. Çiler, “Kızılay kan bağışı etkinliğine, Teşkilâtımızla birlikte katıldık. Kan ver, hayat ver... Bir damla kan, bir can demektir... Yoğun katılım sağlayan tüm hemşerilerimize ve teşkilâtımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
“Bizler de bu çorbada bir katkımız olsun istedik”
Çiler sözlerine 81 ilde bu etkinliğin gerçekleştirdiğini söyleyerek devam ederken, “Pandemi sonrası Kızılayımızın kan ihtiyacı her zamankinden fazla. Bizler de bu çorbada bir katkımız olsun istedik. Genel Merkezimizin talimatıyla 81 ilde olduğu gibi biz de bu duyarlı harekette yerimizi aldık. Bu duyarlılığından dolayı tüm partilileri ve hemşerilerimi kutluyorum” şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol