AK Parti Seçim Manifestosunu bugün açıklıyor

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri ile ilgili manifestosunu bugün Ankara’da açıklayacak. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılım sağlayacağı toplantıda Kırklareli İl Yönetimi ve Belediye Başkan Adayı Burak Süzülmüş de hazır bulunacak.

Tüm Türkiye’den teşkilat mensupları ve partililerin katılım göstermesi beklenen manifesto açıklamasında yaklaşık 40 bin kişi salonda olacak.
Kırklareli’nden Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Belediye Başkan Adayı Burak Süzülmüş, İl Başkanı Alper Çiler, Kadın Kolları Başkanı Aslı Karakahya ve Gençlik Kolları Başkanı Bahadır Kovankaya’nın da katılım sağlayacağı toplantıda Kırklareli dahil tüm Türkiye’de AK Parti’nin yol haritası açıklanmış olacak.
İlk faz 1 Şubat-18 Şubat tarihlerini
kapsayacak
“Memleket İşi Gönül İşi” sloganıyla hazırlanan seçim manifestosunun ilk fazı açıklanıyor. 1 Şubat-18 Şubat tarihleri arasını kapsayacak ilk fazdan sonra açıklanacak ikinci faz da 18 Şubat-31 Mart tarihleri arasında kapsayacak.
Süzülmüş’ten geri çekilme
iddialarına cevap
Toplantı için Ankara’da bulunan AK Parti Kırklareli Belediye Başkanı Adayı Burak Süzülmüş, kamuoyunda konuşulan “AK Parti adayını geri çekecek” iddialarına cevap vererek, öyle bir durumun söz konusu olmadığını kendisinin AK Parti’nin adayı olduğunu ve seçimlerde de AK Parti’nin Kırklareli’ndeki ilk belediye başkanı olacağını dile getirdi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol