AK Parti Milletvekili Adayları ilçeleri gezdi

Adalet ve Kalkınma Partisi milletvekili adaylarının belirlenmesinin ardından seçim çalışmalarına hız verdi.
Teşkilat mensupları 21 Mayıs’ta milletvekili adaylarının açıklanmasının ardından 22 Mayıs tarihinde Kırklareli ilçelerini gezerek hem milletvekili adaylarını tanıttı hem de seçim hedeflerinden ve yapacakları icraatlarla alakalı vatandaşlara bilgiler verdi.

AK Parti Kırklareli Teşkilatı 24 Haziran seçimleri için çalışmalarında hız verdi. Seçimlerde hem milletvekili sayısında yüksek sayıları tutturmayı hem de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden Cumhurbaşkanı seçilebilmesi için çalışan teşkilat 22 Mayıs Salı gününü çok yoğun bir tempo ile geçirdi. Milletvekili adaylarından Selahattin Minsolmaz ve Kadriye Tokat ile birlikte Kofçaz hariç bütün ilçeleri gezen AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler ve il teşkilatı adaylarını ve 2023 hedeflerini vatandaşa anlattı. Sabah 11.00’da yola çıkan teşkilat üyeleri ana kademe, kadın kolları ve gençlik kolları hep birlikte yola çıktı.
İlk durak Lüleburgaz
AK Parti Teşkilatının il durağı Lüleburgaz oldu. 12.00’da başlayan Lüleburgaz programında ilçe başkanlığına ziyarette bulunuldu. Esnaflarla bir araya gelen partililer dertlerini, istek ve önerilerini dinlediler ve iktidarları döneminde Türkiye’ye kattıkları değerlerden bahsettiler. Adaylar ve teşkilat üyeleri Lüleburgaz’da hakk’ın rahmetine kavuşan, Destan Konca’nın ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileklerini de iletti.
Teşkilat mensupları vatandaşlarla bir araya geldi
Lüleburgaz ziyaretinden sonra Pınarhisar ilçesine geçen milletvekili adayları ve partililer burada Pınarhisar ilçe başkanlığını ziyaret ettiler. Esnaflarla bir araya gelen ve kendilerini tanıtan adaylar 24 Haziran’da ki seçimlerde oy istedi. AK Parti için ayrı bir önem taşıyan Pınarhisar hakkında konuşan partililer, Pınarhisar’dan alınacak oyların kendileri için çok büyük anlam taşıdığını söylediler. Saat 15.00 itibariyle Vize’ye geçen teşkilat mensupları burada da seçim çalışmalarına hız kesmeden devam etti ve aday tanıtımlarını gerçekleştirdi. Vize’nin ardından Demirköy, Pehlivanköy ve Babaeski ilçelerine giden Milletvekili Adayları Selahattin Minsolmaz ve Kadriye Tokat tanıtımlarını yaptılar.
“AK Sevdalı hemşerilerimize şahsım ve teşkilâtım adına teşekkür ediyorum”
Ziyaret programları ve seçim çalışmaları hakkında konuşan AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, “Bismillah diyerek bugün SKM programı dahilinde Milletvekili Adaylarımız ile ilçelerimizi ziyaret ettik. Rabbim çıkmış olduğumuz bu kutlu yolda, ülkemiz ve ilimiz için zafer nasip etsin inşallah. Milletvekili Adaylarımız ile dün Merkez ilçeden başladığımız sürece, bugün ilçe teşkilatımızla devam ettik. Yoğun katılım ve coşku ile bizi karşılayan başta ilçe başkanlarımız ve yönetimleri olmak üzere, İlçe Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanları ve yönetimlerine, AK Sevdalı hemşerilerimize şahsım ve teşkilâtım adına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
“Çalmadık kapı, sıkılmadık el ve girilmedik gönül bırakmayacağız”
Çalışmalarını çok sıkı şekilde gerçekleştireceklerini söyleyen Başkan Çiler, “Bugün Milletvekili Adaylarımız Selahattin Minsolmaz ve KadriyeTokat’la birlikte ilçelerimizi gezdik. Çok faydalı ve önemli bir gündü. Bundan sonra 24 Haziran’a kadar uyumadan dinlenmeden çalışacağız hem milletvekili adaylarımızı milletvekili seçtireceğiz, en önemlisi de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden Cumhurbaşkanı seçtireceğiz. Çalmadık kapı, sıkılmadık el ve girilmedik gönül bırakmayacağız. Teşkilat olarak birlik ve beraberlik içinde bu seçim kampanyasını yürüteceğiz" dedi.
“2023, 2053, 2071 hedefleri olan bir devlet
haline gelmiş bulunmaktayız”
AK Parti’nin kaderiyle Türkiye’nin kaderinin kesiştiğini yineleyen Çiler, “Göreve geldiği 16 yıldan bu yana önünü göremeyen bir devletten 2023, 2053, 2071 hedefleri olan bir devlet haline gelmiş bulunmaktayız. Bu noktaya gelmemiz kolay olmadı. Parti kapatma davalarıyla, hain darbe girişimlerini bertaraf ederek bu günlere geldik ama bundan sonra da duracaklarını sanmayın. Durmayacaklar ama bir AK Neferler onlara izin vermeyeceğiz. Bugün ülkemizin kaderi ile AK Parti kaderi kesişmiştir, ortak olmuştur. AK Parti’nin kaybetmesi demek Türkiye’nin kaybetmesi demek, AK Parti’nin güçlenmesi demek Türkiye’nin güçlenmesi demektir” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol