AK Parti Milletvekili Aday Adayı Cambaz, “Bölgeme Daha İyi Hizmet Etmek İstiyorum”

2018 yılında yapılan genel seçimlerde AK Parti 27. Dönem Milletvekilli adaylığı sıralamasında 4. sırada yer alarak, o dönem Trakya’nın en genç milletvekili adayı unvanını taşıyan Burak Cambaz ilk aday adaylığı açıklamasını memleketi Uzunköprü’de yaptı. İlçe binasındaki açıklamaya çok sayıda partili katılırken Cambaz yaptığı açıklamada bölgeye daha iyi hizmet etmek için yeniden bu yola çıktığını ifade etti. 

Uzunköprü gençlik kolları yönetim kuruluna girerek başladığı siyasi hayatında; milletvekilliği adaylığı, Uzunköprü gençlik kolu başkanlığı ve ardından olan Edirne İl Gençlik kolu başkanlığı gibi önemli görevler üstlenen Burak Cambaz AK Parti Uzunköprü ilçe başkanlığında yaptığı açıklamasına beraber yürüdüğü çok sayıda gençlik kolları üyesi katıldı. Burak Cambaz’ın aday adaylığı açıklamasında konuşan AK Parti Uzunköprü ilçe Başkanı Önder Kuruşar kendisine çıktığı bu yolda başarılar diledi ve hedeflerinin Edirne’de en az 2 Milletvekili çıkarmak olduğunu ifade etti. Başkan Kuruşar“AK Parti olarak gençliğimize çok önem veriyoruz ve sorunlarına çözüm bulmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz.
Gençlerimizin her biri bizim için birer hazinedir. İşte bugün ilçemizden bir gencimiz, partilimiz milletvekili aday adayı oldu. Kendisine çıktığı bu kutlu yolda başarılar diliyorum. Her daim yanındayız, arkasındayız.” dedi. Trakya genelinde şuana kadar siyasi partilere yapılan milletvekili aday adaylığı başvuruları içerisinde en genç isim olarak göze çarpan Burak Cambaz ise aday adaylığı hakkında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Beni zaten çok yakından hepiniz biliyorsunuz. Türk siyasi tarihinde devrim yapan, 14 ağustos 2001’de, ben 8 yaşındayken kurulan göz nurumuz AK Parti’mizin 28. Dönem Aday Adaylığı başvurumuzu gerçekleştireceğim. Bu kutlu davada gençlere çok güvenen, inanan, Cumhurbaşkanımız; Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olmaktan gurur ve onur duyuyoruz. Edirne’nin geri kalmışlığını sonlandırmak, ilçemize ve bölgemize daha iyi hizmet edebilmek adına bu yola çıktık. Allah utandırmasın. Bu vesile ile 28. Dönem Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ülkemiz ve milletimiz adına hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol