AK Parti Marmara Bölge Sorumlusu Mustafa Köse Kırklareli’ndeydi

Yerel seçimler yaklaşırken AK Parti teşkilatları çalışmalarına hız kazandırdı. Bu kapsamda AK Parti Marmara Bölge Sorumlusu, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı, MKYK üyesi ve Antalya Milletvekili Mustafa Köse ve beraberinde koordinatörlerden oluşan heyet Kırklareli’ne gelerek parti teşkilatı ile toplantı yaptı. Dün gerçekleşen toplantıda Köse ve heyet hem AK Parti Kırklareli Teşkilatlarıyla tanıştı hem de yerel seçimlerle ilgili parti prensiplerini aktardı. Heyet gün boyu ilimizde bulunurken çevre ilçeleri de ziyaret ettiler.

18 Ekim Perşembe gerçekleşen ziyaretler öncelikle AK Parti Marmara Bölge Sorumlusu, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı, MKYK üyesi ve Antalya Milletvekili Mustafa Köse ve heyetin Kırklareli Valisi Osman Bilgin’i ziyaret etmesiyle başladı. Vali Bilgin’in makamında gerçekleşen ziyaretin ardından Köse ve beraberindekiler AK Parti Kırklareli İl Başkanlığı Binası’na geldi. Burada partililerle selamlaşan Köse sonrasında toplantı odasında il teşkilatıyla buluştu.
“Sizlerle birlikte olmak, tanışmak ve görüş alışverişinde bulunmak istedik”
AK Parti Marmara Bölge Sorumlusu Mustafa Köse toplantıda yaptığı açılış konuşmasında, “Öncelikle bütün teşkilat mensuplarına teşekkür ediyorum. Buraya gelerek zamanınızı ayırdınız. Allah razı olsun. Bugün heyetimizle birlikte bir Kırklareli ziyareti yapalım istedik. Biz bugün bütün ekibimizle buradayız. Sizlerle birlikte olmak, tanışmak ve görüş alışverişinde bulunmak istedik. Birlikte olacağımız, çalışacağımız ekibi bir tanıyın. Bizler de sizleri tanıyalım” dedi.
Kırklareli ziyaretinin ardından Edirne’ye ziyareti gerçekleştirildi
Gıyaben üyelerden tanıdığı isimler olduğundan bahseden Köse, ziyaretin sebebinin yerel seçim sürecinde birlikte çalışacak ekibin tanışmasının önemli olduğunu bu nedenle teşkilat başkanlarının illeri gezdiğini kaydetti. Akşama kadar ilimizde olacaklarını belirten Köse, Kırklareli ziyaretinin ardından Edirne’ye gideceklerini söyledi.
AK Parti Marmara Bölge Sorumlusu Mustafa Köse, tanışma kısmından sonra teşkilat üyeleriyle yerel seçimlerle ilgili prensiplerinden ve yapılacaklar konusunda istişarelerde bulunacaklarını kaydederek konuşmasını sonlandırdı. Ziyaretten dolayı AK Parti Marmara Bölge Sorumlusu Mustafa Köse’ye teşekkürlerini sunan AK Parti İl Başkanı Alper Çiler, “Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı, Marmara Bölge Sorumlumuz, MKYK üyemiz ve Antalya Milletvekilimiz Sayın Mustafa Köse ve birbirinden kıymetli Koordinatörlerimiz ile İl Yönetim Kurulu ve ilçe Teşkilâtlarımızla, tanışma ve değerlendirme toplantımızı gerçekleştirdik. Rabbim hayırlara vesile etsin inşallah” ifadelerini kullandı.
“Merkez ilçe ve diğer 7 ilçemizi de ziyaret etti”
Başkan Alper Çiler, “Yeni Teşkilat Başkanımız Erkan Kandemir riyasetinde teşkilat başkan yardımcılarımız ve koordinatörlerimiz 81 il ile tanışma toplantısı ve teşkilat çalışmalarını değerlendirme için illeri ziyaret ediyorlar. Bugün de bu nedenle Merkez ilçe ve diğer 7 ilçemizi de ziyaret etti. İlimizde gerçekleştirilen toplantıların sonrasında Edirne ye geçerek toplantılara katılacaklar” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol