AK Parti Lüleburgaz ve Vize İlçe Başkanları belli oldu

AK Parti Lüleburgaz ve Vize’nin yeni ilçe Başkanları belirlendi. Buna göre Lüleburgaz İlçe Başkanlığı görevine Av. Mücahit Murat Şahin, Vize İlçe Başkanlığı görevine ise Ahmet Aydın getirildi…

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, Lüleburgaz ve Vize ilçe Başkanlarının belirlendiğini söyledi. Çiler, Lüleburgaz İlçe Başkanlığı görevine Av. Mücahit Murat Şahin’in, Vize İlçe Başkanlığı görevine ise Ahmet Aydın’ın getirildiğini duyurdu. Ankara’da Genel merkezde görevleri tevdi edilen İlçe Başkanlarına “başarılar” dileyen Çiler, “Durmak yok, yola devam” diyerek AK Parti Kırklareli ailesinin, 2023 hedeflerine kararlı adımlarla ilerlediğini belirtti.
Lüleburgaz İlçe Başkanı;
Mücahit Murat Şahin
Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Yeni Lüleburgaz İlçe Başkanı belirlendi. Ankara’da yapılan görüşmelerin ardından Şahin ilçe başkanı oldu. AK Parti Lüleburgaz ilçe başkanlığı için 4 isim Ankara’ya davet edilmişti. Davet edilen isimler Alaattin Çakal, Hüseyin Tuzcu, Sedat Demir ve Murat Mücahit Şahin oldu.

Geçtiğimiz gün saat 16.00 sıralarında genel merkez teşkilat başkanlığında görüşmeye alındılar. Yaklaşık 1 saat sonra süren görüşmelerin ardından yapılan açıklama ile Av.Mücahit Murat Şahin AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanlığına yetkili kılındığı açıklandı.
Yetki belgesini AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’in elinden alan AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Av.Mücahit Murat Şahin, ardından teşekkür mesajı paylaştı. Aydın yayınladığı mesajda şu bilgilere yer verdi;
“Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Sn. Erkan Kandemir ve Marmara Bölge Koordinatörümüz Sn. Mustafa Köse Başkanlığında tarafıma tevdi edilen AK PARTİ LÜLEBURGAZ İLÇE BAŞKANLIĞI görevi hayırlara vesile olsun inşallah. Bu süreçte emeği geçen; İl Başkanımıza, Milletvekilimize, teşkilatımıza, değerli büyüklerime ve hayır dualarını esirgemeyen Lüleburgazlı hemşerilerimize saygı ve şükranlarımı sunuyorum.”
İl Başkanı Alper Çiler ise yaptığı açıklamada; “AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanlığı görevine atanan Avukat Mücahit Murat Şahin'i kutluyor, görevinde başarılar diliyoruz” dedi.
Vize İlçe Başkanı; Ahmet Aydın
AK Parti’nin yeni Vize İlçe Başkanı da belirlendi. Dün Ankara’da yapılan görüşmelerin ardından Ahmet Aydın ilçe başkanı oldu.
AK Parti Vize ilçe başkanlığı için geçtiğimiz gün 3 isim Ankara’ya davet edilmişti. Davet edilen isimler Erhan Kuşoğlu, Kani Yavuz ve Ahmet Aydın olmuştu. Adaylar, saat 16.00 sıralarında genel merkez teşkilat başkanlığında görüşmeye alındılar. Yaklaşık 1 saat sonra süren görüşmelerin ardından yapılan açıklama ile Ahmet Aydın’ın AK Parti Vize İlçe Başkanlığına yetkili kılındığı açıklandı.
Yetki belgesini AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’in elinden alan Vize İlçe Başkanı Ahmet Aydın, ardından bir teşekkür mesajı paylaştı. Aydın yayınladığı mesajda şunları kaydetti;
“Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Sn. Erkan Kandemir ve Marmara Bölge Koordinatörümüz Sn. Mustafa Köse Başkanlığında tarafıma tevdi edilen VİZE AK PARTİ İLÇE BAŞKANLIĞI görevi hayırlara vesile olsun inşallah. Bu süreçte emeği geçen; İl Başkanımıza, Milletvekilimize, teşkilatımıza, değerli büyüklerime ve hayır dualarını esirgemeyen Vizeli hemşerilerimize saygı ve şükranlarımı sunuyorum” dedi.
İl Başkanı Alper Çiler de; “AK Parti Vize İlçe Başkanlığı görevine atanan Vize’nin köklü ve dürüst ailesinden olan İç Mimar Ahmet Aydın’ı kutluyor, görevinde başarılar diliyoruz” dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol