AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanlığına Samet Kayalı atandı

AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanlığında Mücahit Murat Şahin’den boşalan göreve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Samet Kayalı atandı. Yeni görevinin hayırlı olmasını dileyen AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, “Kuruluştan günümüze bu kutlu davaya hizmet eden tüm İlçe Başkan ve yönetimlerine şahsım ve teşkilâtım adına teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanlığı görevine Samet Kayalı atandı. AK Parti Genel Merkezi’nde düzenlenen törende Kayalı İlçe Başkanlığı Yetki Belgesini Teşkilat Başkanı Erkan Demir’in elinden aldı. Burada düzenlenen törene AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz da katıldı.
Atamaya ilişkin konuşan AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, “Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Erkan Kandemir'in tensipleriyle, Bölge Koordinatörümüz Sayın Halis Dalkılıç ve İl Koordinatörümüz Sayın Mustafa Kendirli'nin olurlarıyla Lüleburgaz İlçe Başkanlığına, İlçe Gençlik Kolları Başkanımız Samet Kayalı kardeşimiz atanmıştır. Kuruluştan günümüze bu kutlu davaya hizmet eden tüm ilçe başkan ve yönetimlerine şahsım ve teşkilâtım adına teşekkür ediyorum” dedi.
AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz da; “Lüleburgaz İlçe Başkanımız olarak atanan Abdussamed Kayalı’yı kutluyor görevinde başarılar diliyorum. Görevini başarıyla gerçekleştiren Mücahit Murat Şahin’e ve değerli yönetimine, özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu. (H.M.Taner)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol