AK Parti Kırklareli’nde, halkla iç içe

Alper Çiler önderliğindeki AK Parti Kırklareli İl Başkanlığı, “Durmak Yok, Yola Devam” sloganını adeta doğrular niteliğinde, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. İlçe ilçe, belde belde halkın nabzını yoklayan Çiler ve partililer, “Sadece seçim zamanı değil, her zaman vatandaşımızın yanındayız” mesajı veriyorlar…

Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler ve partililer gerek merkezde, ilçelerimizde ve beldelerimizde düzenledikleri ziyaretler, gerekse İstanbul ve Ankara’da yapılan önemli buluşmalarla “Durmak Yok, Yola Devam” sloganlarını adeta doğruluyorlar.
Bu çalışmaları, ziyaretleri ve projeleri sosyal medya hesabı üzerinden an be an paylaşan Çiler ve partililer, seçim dönemi olmamasına rağmen dur durak demeden halkla buluşmalarını sürdürüyorlar.

Bu kapsamda Eyüpsultan Belediye Başkanlığını ziyaret eden Çiler ve partililer; “Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Uysal, Belediye Başkan Danışmanı Şevket Elmütevelli ve Remzi Kurtuluş beylere ilgi ve alakalarından dolayı, nazik misafirperverlikleri için teşekkür ediyoruz. Durmak yok, Yola devam” mesajı verdiler.
Babaeski ilçe Başkanı Fatih Yağcı da "Hastaneden taburcu olduğumuz gibi çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz” diyerek; Sayın Ali Erdoğan Beyin destekleriyle, Eyüpsultan Belediye Başkanlığımızı; İl Başkanımız Sayın Alper Çiler, Büyükmandıra Belediye Başkanımız Sayın Ersan Çölgeçen ve Büyükmandıra Belediye Meclis üyemiz Sayın Tevfik Söpçeler ile ziyaret ettik. Beldemize yapılacak olan çalışmalar üzerine değerlendirmelerde bulunduk" dedi.
Çiler ve Yağcı, Kırklareli’nin Babaeski ilçesinde de hız kesmeden önemli ziyaretler gerçekleştirmeye, istişarelerde bulunmayı sürdürüyorlar. Bu çerçevede Babaeski İlçe Emniyet Müdürü Zafer Menekşeoğlu'nu makamında ziyaret eden partililer, emniyet birimlerimize çalışmalarında kolaylıklar dilediler.
Lüleburgaz’da, halkın arasında…
AK Parti Kırklareli ailesi Lüleburgaz ilçemizde de bir dizi anlamlı ziyaret gerçekleştirdi. Çiler sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bilgilendirmede; “Lüleburgaz İlçe Başkanı, İl Genel Meclis Üyesi, Ahmetbey Belde Başkanı ve hemşerilerimizle birlikte istişarelerde bulunduk. Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın inşallah” dedi.
Lüleburgaz’ın Altıyol Mayhallesi sakinleri ile de buluşan Çiler ve partililer; “Lüleburgaz Altıyol mahallemizde yaşayan Berkay Yetkin kardeşimizin vefatı sebebiyle ailesine taziye ziyaretinde bulunduk. Rabbim mekanını cennet eylesin inşallah” dediler.
Ahmetbey Beldesinde de vatandaşlarla buluşan İl Başkanı Alper Çiler; “Lüleburgaz Ahmetbey Beldemizde yaşayan Akgün Özten Ustanın kıymetli Annesinin vefatı hasebiyle ailesine ve sevenlerine baş sağlığı dileklerimizi ilettik. Rabbim mekanını cennet eylesin inşallah. İl Genel Meclisi Üyemiz, Belde Başkanımız ve teşkilatımız ile birlikte Lüleburgaz Ahmetbey Beldemizde esnaf ve kahvehane ziyaretleri gerçekleştirdik. Hoş sohbetlerinden dolayı hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol