AK Parti Kırklareli teşkilatından İçişleri Bakanı Soylu’ya ziyaret

AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, İl Başkanı Alper Çiler, Pehlivanköy Belediye Başkanı Hüseyin Açıkel, Babaeski İlçe Başkanı Fatih Yağcı ve Pehlivanköy İlçe Başkanı Gündüz Hoşgör dün İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu
ziyaret ettiler. Milletvekili Minsolmaz ziyarette Bakan Soylu’ya ilimiz ve ilçelerimize dair konuları aktardıklarını ifade etti. Minsolmaz, “Kırklarelimiz için verdiği desteklerden dolayı sayın Bakanımıza şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu  ziyaret etti. Ziyarette Milletvekili Minsolmaz’a İl Başkanı Alper Çiler, Pehlivanköy Belediye Başkanı Hüseyin Açıkel, Babaeski İlçe Başkanı Fatih Yağcı ve Pehlivanköy İlçe Başkanı Gündüz Hoşgör eşlik etti. Minsolmaz görüşme sonrası yaptığı açıklamasında, “Meclis ve devlet çalışıyor. Kıymetli İçişleri Bakanımız Sn. Süleyman Soylu ile birlikteyiz. İl Başkanımız, Babaeski ve Pehlivanköy İlçe Başkanlarımız, Pehlivanköy Belediye Başkanımızla Sayın Bakanımıza ilimiz ve ilçelerimize dair konuları aktardık. 
Verimli geçen görüşmemizde Kırklareli’miz için verdiği desteklerden dolayı sayın Bakanımıza şükranlarımı sunuyorum.  Değerli Bakanımızın tüm hemşehrilerimize yürekten selamları var. Rabbim; devlet ve millet adına gösterdikleri üstün gayrette; Cumhurbaşkanımıza, İçişleri Bakanımıza ve diğer tüm bakanlarımıza güç kuvvet versin.” ifadelerini kullandı. (S.Ünver)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol