AK Parti Kırklareli, mazbata törenini gerçekleştirdi

AK Parti Kırklareli İl Başkanlığı, ilçe başkanlarına mazbatalarını gerçekleştirdiği tören ile teslim etti. İlk defa yapılan mazbata töreninde konuşan AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, tüm başkanlara başarılar diledi.

AK Parti Kırklareli İl Başkanlığı toplantı salonunda düzenlenen mazbata törenine ilçe başkanlarının yanı sıra AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz da katıldı. Minsolmaz, Ankara’da gerçekleştirilen çalışmalar hakkında önemli bilgiler verdi.
21 Temmuz 11.00’da gerçekleşen mazbata töreninde başkanlara mazbatalarını Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz ve AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler verdi.
“Hayırlı olsun”
Mazbata töreninde konuşan AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, “Belde başkanlarımızın atama yetki belgelerini veriyoruz. En kısa zaman da yönetimlerini oluşturacaklar. Aramıza yeni katılan başkanlarımızda var hayırlı olsun.
Bugün de merkezimizin düzenlediği yetki belgesini vermek için buradayız. Bu belgeleri ilçe başkanlarımızla birlikte sizlere takdim etmeye karar verdik. Belgeleriniz görevini de güzel bir anı olarak bulunacak. Allah utandırmasın inşallah yapılacak daha çok işimiz var. Beldelerle başladık şuan ilçelerimiz delegelerini yapmaya devam ediyorlar. 19 Temmuzda da ilçe kongrelerimiz olacak. Ağustos ayında bütün delegelerimiz bitirmeyi amaçlıyoruz” sözlerini dile getirdi.
AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, mazbata töreninde yaptığı konuşmada, “Geçen gün bakanlar kurulumuzda bir revizyon yapıldı. Referandum 3 ay sonra 16 Nisan'da. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın istişaresi sonrasında Başkanımız açıkladı. Bakanlarımızın bir kısmının görev yerleri değişti. Bir kısmının yeni görevlerine başladı.
“Tüzük çalışmaları yapılıyor”
Şimdi iç tüzüğün değişmesi ile ilgili çalışmalarımız var. İç tüzük tasarısı konusunda anlaşıldı. Bu hafta içi TBMM'nin çalışma usul ve esaslarını daha etkin kullanabilmesi için hafta içi çalışma yapılacak.
“Birlik ve beraberlik
içindeyiz”
Herkesin birlik ve beraberlik içerisinde bir bayrak yarışı olarak devam ettiriyoruz. Küskünlük kırgınlık yok, öyle şeyler bizde olmaz. Herkes görevinin başında üzerine düşen görevi layıkıyla yerine getirme gayesiyle çalışıyor” dedi.
Mazbata töreninde mazbatasını alan ilçe başkanlarının listesi ise şu şekilde;
Babaeski-Büyük Mandıra: Ersan Doğan, Demirköy: Aymet Aydın, Vize-Kıyıköy: Tevfik Başar, Kaynarca: Hasan Garip, Lüleburgaz-Evrensekiz: Sadettin Kuşku, Lülburgaz-Ahmetbey: Erhan Kersim, Babaeski-Karahalil: Mahmut Kahriman, Kırklareli-İnece: Mustafa Tezcan, Kırklareli-Kavaklı: Özcan Özhan, Kırklareli-Üsküp: Yasin Aker, Babaeski-Alpullu: Mehmet Açik, Vize-Çakıllı: Veysel Yoldaş.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol