AK Parti Kırklareli İlçe Kongre takvimleri kesinleşti

AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, partisinin Marmara
İl Koordinatörleri ve İl Başkanları ile Bölge istişare toplantısına katıldı. Ankara’da gerçekleşen toplantı çerçevesinde, ilçe
kongre süreci hakkında da bilgi veren Çiler, “Partilimizle,
vatandaşımızla, tüm Türkiye hep birlikte daha da güçlüyüz” dedi…

Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler Marmara İl Koordinatörleri ve İl Başkanları ile Bölge istişare toplantısına katıldı. Babaeski İlçe Başkanı Fatih Yağcı ile birlikte toplantıya iştirak eden Çiler, ilçe kongre süreci hakkında okuyucularımızı da bilgilendirdi.
“Teşkilat Başkan Yardımcımız Sn.Mustafa Köse riyasetinde, Marmara İl koordinatörlerimiz ve İl Başkanlarımız ile Bölge istişare toplantımızı gerçekleştirdik. Rabbim, hayırlara vesile etsin inşallah” diyen Çiler şunları kaydetti; “Bildiğiniz gibi 7.Olağan Kongre sürecimizin başlamasıyla ilk olarak tüm ilçelerimizde delege seçimlerimizi yaptık. 5 Ocak 2020 tarihinde; İlk kongremiz Lüleburgaz Büyükkarıştıran Belde kongremizle başlandı.

Bu süreçte Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımız tarafından 2 ilçemizde yeni ( Lüleburgaz ve Vize ) ilçe Başkanlarımız atandı ve yönetimleri de oluşturuldu. Türkiye’deki ilk ilçe kongresi 22 Şubat 2020 de Pınarhisar ile başlayacak. Allah'ın izniyle 3 haftada son olarak da 16 Mart 2020 de Kofçaz ile 8 ilçe kongremizi tamamlayacağız. Daha sonra da sonbaharda il kongremizle inşallah 7.Olağan Kongre sürecini tamamlayacağız. Partilimizle, vatandaşımızla, tüm Türkiye hep birlikte daha da güçlüyüz.”

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol