AK Parti Kırklareli İl Başkanlığı’nda halk toplantıları devam ediyor.

Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler önderliğinde gerçekleştirilen halk günleri devam ediyor. 10 Aralık Pazartesi yapılan halk günü yine çok büyük katılım ile geçerken Çiler, hem vatandaşların şikayetlerini dinledi hem de geleceğe dönük isteklerini not ederek çalışmalar yapacağını söyledi.

Her hafta pazartesi il binasında vatandaşlara bir araya gelen İl Başkanı Alper Çiler, dertlere çözüm olmaya çalışıyor. Türkiye’de halk günü yapan tek il başkanı olan Alper Çiler görev süresince halk günlerini sürdüreceğini kaydetti. Çiler, göreve geldiği günden bu yana halk toplantılarına devam edildiği dile getirerek, vatandaşlarla birebir ilişki kurarak onları anlayıp isteklerini yerine getirmeye çalıştıklarını söyledi. Çiler, “AK Parti olarak elimizden gelenin fazlasını yapmak için uğraşıyoruz. Kırklareli’nde iş sıkıntımız var. Genelde birçok vatandaşımız bu şikayet ile bize geliyor. İşsizliğin sorun olmasında ise; hem kalifiye insanımızın az olması, hem de iş beğenmeme problemimiz var. Ama elimizden geldiğince vatandaşlara yardımcı olmaya çalışıyoruz” dedi.
Halktan Büyük Bir Güç Yok
Vatandaşların sayesinde koltuklarda oturduklarını her fırsatta yineleyen Çiler, halktan daha büyük bir güç olmadığını onların sevgisinin ve inancının her şeyin üzerinde olduğunu vurguladı. Çiler, “Halka yardımcı olmak istiyoruz, insanlar da bizim samimiyetimize ve kendilerine verdiğimiz değere inandıkları için en önemlisi bize gerçekten güvendikleri için halk toplantılarımız yoğun katılım ile gerçekleştiriliyor.” ifadelerini kullandı.
Vatandaştan Çiler’e
Büyük Sevgi
İl Başkanı Alper Çiler’e ve teşkilata karşı büyük sevgi ve minnet duyan vatandaşlar, “Başkanım çok çalışıyorsunuz. Herkes değerinizi bilmeli” sözleriyle duygularını ifade ettiler. Sadece merkez ilçeden ziyaretçilerin gelmediği çevre ilçe ve köylerden de vatandaşların katılım gösterdiği toplantıda vatandaşlar; “Biz sadece dertlerimizi anlatmak için buraya gelmiyoruz. Buraya geliyoruz çünkü biliyoruz ki burada bize bir saygı, sevgi ve hürmet var. Burada bizim için çalışan güzel insanlar var. Allah hepsinden razı olsun.” diyerek halk günlerinin kendilerini için anlamını anlattılar. “Halkın gücü üstünde bir güç hiç bir zaman tanımadık ve tanımayacağız” diyen Çiler, “Halka hizmet, Hakka hizmet düsturu ile çıktığımız bu yolda Hedef 2019 Yeni Kırklareli. Kırklareli hakettiği ve layık olduğu belediyecilik hizmetini AK Parti ile inşallah 31 Mart 2019 dan sonra almaya başlayacak” dedi.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Partisine davasına inanmış herkesi kısacık zaman aralığında dinleyen dinlemeye çalışan bu kardeşimizin sıcak samimi ve güler yüzlü oluşunu çok seviyorum. Burada en büyük sıkıntı şikayete gelen kişilerin (İstisnalar hariç) toplumsal meseleler için değilde kişisel mevzular için gelmesi ve bu kardeşimizin değerli zamanını almasıdır. Allah yardımcın olun Alper Çiler...