AK Parti Kırklareli İl Teşkilatı’ndan birlik ve beraberlik vurgusu

AK Parti Kırklareli İl Teşkilatı tarafından Ramazan bayramının birinci günü bir çay bahçesinde bayramlaşma töreni düzenlendi. Birlik ve beraberlik mesajlarının vurgulandığı bayramlaşma törenine katılanlar arasında; Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, İl Başkanı Alper Çiler, Merkez İlçe Başkanı Can Cafer Toklucu, Kadın Kolları Başkanı Aslı Karakahya, Babaeski İlçe Başkanı Fatih Yağcı, partililer ve vatandaşlar yer aldı. 

Bayramın ilk gününde yapılan bayramlaşma programı hakkında konuşan AK Parti İl Başkanı Alper Çiler; “İl Başkanlığımızca düzenlenen Ramazan Bayramı, bayramlaşma programımız hamdolsun her bayram artarak devam ediyor. Sayımız ve birliğimiz daim olsun inşallah. Rabbim nice bayramlara hep birlikte huzur, afiyet, bereket ve sağlık içinde girmeyi nasip etsin” dedi.
Minsolmaz “Şeker tadında bir bayram geçirmeniz dileğiyle”
AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz da törende yaptığı konuşmada, Ramazan Bayramı'nın mutluluk içerisinde idrak edildiğini söyledi. Minsolmaz; “Aziz milletimizin ve tüm İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramı kutlu olsun. Rahmet, mağfiret ve arınma mevsimi Ramazan-ı Şerif’in sonunda, yeni bir bayrama daha kavuşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz. Şeker tadında bir bayram geçirmeniz dileğiyle; tüm hemşehrilerime sağlık, mutluluk ve huzur içinde nice bayramlar diliyorum. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun inşallah" ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol