AK Parti Kırklareli İl Teşkilatı seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor

AK Parti Kırklareli İl Teşkilatı, 23 Haziran’da yapılacak olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimleri için çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında Küçükçekmece’de düzenlenen Kardeşlik Festivali’nde vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti heyeti, aynı zamanda Esenyurt’ta Kırklarelililerle buluştu.

İstanbul’da yapılacak olan seçimlere sayılı günler kala AK Parti Kırklareli İl Teşkilatı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 

AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, Babaeski İlçe Başkanı Fatih Yağcı ve beraberindekiler 23 Haziran Seçimleri için Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Büyükgümüş, Edirne Milletvekili, Edirne İl Başkanı ve teşkilat ile Küçükçekmece İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ettiler. Burada Kardeşlik Festivali’ne katılan teşkilat vatandaşlarla bir araya geldi. İstanbul için çok çalıştıkların belirten AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, “Sevdamız olan İstanbul, birlik ve beraberlik içinde Binali Yıldırım Başkan ile çok daha güzel olacak.” dedi.
Esenyurt İlçe Başkanı Yasir Çelik ve ilçe teşkilatı ile pazar akşamı ortak yayını seyreden teşkilat aynı zamanda Esenyurt’da yaşayan 4367 Kırklareliliyi arayan Esenyurt İlçe Teşkilatı’na destek vererek Kırklarelili vatandaşlarla telefonda görüştüler, hasbihal ettiler, destek ve dualarını isteyerek seçimin Türkiye için ne kadar önemli olduğunu anlatmaya çalıştılar.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol