AK Parti Kırklareli İl Başkanlığı halkla bir araya gelmeye devam ediyor

AK Parti Kırklareli İl Başkanlığı’nın yeni İl binası, her Pazartesi günü vatandaşları ağırlamaya devam ediyor. İl Başkanı Alper Çiler’in göreve gelmesi ile başlattığı halk günlerinde, halkın derdine çözüm olmaya çalışan, dert dinleyen, dert sahiplenen anlayış sürüyor. Dün de bayram ertesinde vatandaşların
problemlerini kendi ağızlarından dinleyen Çiler, yoğun katılıma
rağmen herkesi tek tek dinledi.

AK Parti Kırklareli İl Başkanlığı, Alper Çiler önderliğinde düzenlenen olağan haftalık halk günleri aracılığıyla halkla iç içe olmaya devam ediyor. Her Pazartesi günü partinin yeni il binasında halkın dertlerini sorunlarını dinleyen parti yönetimi anında çözmeye ve çözüm aramayı sürdürüyor.
AK Parti İl Başkanı Alper Çiler, her toplantısında Kırklareli’ndeki vatandaşlarla bir araya gelerek dertlerine çare bulmaya, isteklerini dinlemeye ve fikirlerini almaya özen gösteriyor.
Vatandaşların sorunlarının dinlendiği, o sorunlara çözüm arandığı AK Parti Kırklareli İl Başkanlığı’nın haftalık Halk Günü Toplantısı, dün de yoğun bir katılım ile gerçekleşti.
Yeni parti binasında vatandaşlarla buluşan Çiler; “Vatandaşlarımızla elimizden geldiğince bir araya gelerek onların dertlerini ve isteklerini dinliyoruz.
Genel olarak herkes iş sıkıntısı için bize geliyor. Bizde elimizden geldiğince kendilerine yardımcı oluyoruz. Biz burada Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı temsilen oturuyoruz. Onlar bu ülke için ne kadar çok çalışıyorlar ülke insanları için nasıl gecelerini gündüzlerine katarak çalışıyorlarsa biz de onların yerelde ki temsilcileri olarak aynı özveri ve ciddiyetle çalışmalıyız” dedi.
Vatandaşların sayesinde bu koltuklarda oturduklarını her fırsatta yineleyen Çiler, halktan daha büyük bir güç olmadığını onların sevgisinin ve inancının her şeyin üzerinde olduğunu vurguladı. Çiler, “Halka yardımcı olmak istiyoruz, insanlar da bizim samimiyetimize ve kendilerine verdiğimiz değere inandıkları için en önemlisi bize gerçekten güvendikleri için halk toplantılarımız yoğun katılım ile gerçekleştiriliyor” dedi.
Halk toplantılarında ki ana amacı anlatan Çiler, “Halk bir köyü, bir ilçeyi, bir ili oluşturan temel öğe. Onlar olmadan biz de olamayız. Bu yüzden kendilerine daha iyi hizmet edebilmek için isteklerini ilk ağızdan dinlemek istiyoruz. Kendileri de bu şehrin aksayan yönlerini değişmesi gereken yönlerini anlatıyorlar. Biz bu yüzden halkın partisiyiz ve bu yüzden 2019 yılında belediye seçimlerini kazanacağız” ifadelerini kullandı.
Yerel seçimler öncesi çalışmalarını tüm hızıyla sürdürdüklerini belirten Çiler, “Seçim çalışmalarımız kapsamda esnaf ziyaretlerine büyük önem veriyoruz. 2019 yılındaki yerel seçimler ve AK Parti’nin izleyeceği vizyon hakkında vatandaşları bilgilendiriyoruz” dedi. Hedeflerinin Kırklareli’ne AK Belediyeciliği getirmek olduğunu söyleyen Başkan Çiler, “2019’a giden bu yolda AK Partili yöneticilerimiz, meclis üyelerimiz ve partimizin ileri gelenleri ile istişare ve değerlendirme toplantılarımızı sürdürüyoruz. 2019’daki yol haritamızı hep birlikte planlıyoruz” diye konuştu.
Kırklareli’nin yıllardır belediyecilik anlamında geride kaldığını ve AK Parti’nin elinde olan belediyelere bakarak aradaki farkın görülebileceğini söyledi. Çiler, “İşte bu sebeple vatandaşlarımız artık AK Belediyeciliği Kırklareli’nde istiyor.
Bizler de partimizin her organı ile birlikte bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Allah’ın izni ile önümüzdeki yerel seçimlerde vatandaşlarımızın da teveccühü ile Kırklareli’ni AK Belediyecilikle tanıştıracağız” dedi. Çiler, “Kırklareli artık değişimi hak eden değişimi isteyen bir şehir.
Biz bu şehrin sorunlarını çok iyi biliyoruz. Bu sorunları çözerek halkımıza gerçekten hak ettikleri hizmeti vermek istiyoruz. Kırklareli’nde şehrinin makus talihini değiştirmek en büyük hedefimiz. Kırklareli’miz de Kırklarelililer de bu kadere mahkum değil. Allah izin verirse 2019 yılı bu şehrin kader yılı olacak” şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol