AK Parti Kırklareli İl Başkanlığı, 23 Haziran için sahada

AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler önderliğinde partililer, 23 Haziran’da İstanbul’da yapılacak yerel seçimler için sahaya indiler. Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı ile birlikte İstanbul’da esnaf ziyareti gerçekleştiren Çiler ve beraberindekiler, seçim gününe kadar hiç durmadan çalışacaklarını ifade ettiler…

Adalet ve Kalkınma Partisi’nde 81 ilde tüm birimler 23 Haziran Pazar günü İstanbul’da yeniden yapılacak olan yerel seçimlere kanalize olmuş durumda. 81 ilin tüm İl Başkanları ve partililer var güçleriyle çalışarak İstanbul’u yeniden AK Belediyeciliğe kavuşturmak istiyorlar. Bu kapsamda AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, Babaeski İlçe Başkanı Fatih Yağcı, Siyasi Hukuk İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mehmet Akın da İstanbul’da görev başında bulunuyorlar.
Ak Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler gazetemize yaptığı açıklamada; “23 Haziran İstanbul Seçimleri için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Genel Başkan Yardımcımız Sayın Hayati Yazıcı, Rize il Başkanımız İshak Âlim, Rize Belediye Başkanımız Rahmi Metin ile Alibeyköy ilçemizde, teşkilatımız ile esnafımızı ziyaret ederek dua ve desteklerini istedik. Kırklarelili hemşerilerimizin selamlarını onlara ilettik. Allah razı olsun, vatandaşlarımızın büyük ilgi, alaka ve teveccühü ile karşılandık. Bu tablo gösteriyor ki; 23 Haziran’da İstanbul yeniden ait olduğu AK Belediyeciliğe kavuşacaktır inşallah. Bizler AK Parti ailesi olarak 23 Haziran tarihine kadar var gücümüzle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Gerisini o gün vatandaşın takdirine bırakacağız. Vatandaşlarımız ellerini vicdanlarına koysun ve AK Belediyelerin bugüne kadar yapmış oldukları hizmetlere baksınlar. AK Parti’den önce memleketimizin halinin ne olduğunu herkes çok iyi biliyor. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’a Belediye Başkanı seçildiğinde, İstanbul hiç görmediği hizmetleri aldı. İşte bu AK Parti farkıdır. Bundan sonra da gerek İstanbul, gerek tüm illerimiz AK Parti Belediyeciliğinin hizmetlerinden yararlansın diye çalışıyoruz. İnşallah öyle de olacak. Hayırlısı olsun şimdiden” dedi.
Partililer, Alibeyköy, Eyüpsultan, Kağıthane gibi semtlerde esnaf ziyareti gerçekleştirdiler ve vatandaşlarla bir araya geldiler.
Ardından İstanbul seçim irtibat ofisine geçen partililer burada Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Antalya Milletvekili Marmara Bölge Koordinatörü Mustafa Köse ve il Koordinatörü Ali Sevinç ile buluştular.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol