AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler’e sürpriz doğum günü kutlaması

AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, doğum günü olması sebebiyle dün parti binasında kendisine sürpriz bir doğum günü kutlaması gerçekleştirildi. Kutlamanın halk gününe denk gelmesi suretiyle, bu özel gününün mutluluğunu vatandaşlarla paylaşan Çiler; “Hepinize çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Hep birlikte inşallah daha nice nice yıllarda bu güzel ilimizde, vatanımızda huzur ve refah içinde bir arada olmak dileğiyle” temennilerini sundu.

 

Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler için doğum günü olması münasebetiyle, dün parti binasında kendisine bir sürpriz kutlama düzenlendi. Dün ayrıca parti binasında her Pazartesi günü olduğu gibi, halk günü de gerçekleşmesi sebebiyle, Çiler bu anlamlı gününü partili dostları ve vatandaşlar ile birlikte kutladı.
Dün saat 14.00’de Halk Günü toplantısı esnasında, annesi Nursel Çiler ve partili dostlarının ellerinde sürpriz doğum günü pastası ile salona girmesi ile başlayan kutlama, alkışlar eşliğinde sürdü. Tüm salonun Çiler’i tebrik ettiği bu hoş ve anlamlı günde duygularını ifade eden Alper Çiler; “Hepinize çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Hep birlikte inşallah daha nice nice yıllarda bu güzel ilimizde, vatanımızda huzur ve refah içinde bir arada olmak dileğiyle” dedi.
Daha sonra tebrikleri kabul eden Çiler, kendisine sunulan hediyeler için de ayrıca teşekkür etti.
Halk Gününe
yoğun ilgi
AK Parti İl Başkanı Alper Çiler, göreve geldiği günden bu yana halkla iç içe olmaya, sorunları çözmeye devam ediyor. Bu kapsamda uzun bir önce başlattığı Pazartesi-Halk Günleri her geçen hafta vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşıyor. Vatandaşların kişisel, kamusal sorunlarını dinleyen, onlara çözüm arayan, çözüm için talimat veren Çiler, dün de Merkez İlçe Başkanı Can Cafer Toklucu ile birlikte salonu dolduran misafirlerinin problemlerine ortak oldular. Çiler yaptığı açıklamada; “Bizim politikamız da, siyasetimiz de, derdimiz de; vatandaştır. Sayın Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanız Recep Tayyip Erdoğan’ın da vatandaşlarımıza seslendiği gibi; “Biz size efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya geldik” diyor.
Biz de bu sözü düstur edinerek, vatandaşlarımızın her sorununa çözüm olmaya, çözüm bulmaya çalışıyoruz” dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol