AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, mazbatasını aldı

AK Parti’nin 20 Ocak Çarşamba günü gerçekleşen 7. olağan ilk kongresinde tek listeden aday olan İl Başkanı Alper Çiler, güven tazeleyerek yeniden aynı göreve seçilmişti. Çiler dün törenle mazbatasını Kırklareli Adliyesinde aldı. Ak Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada; “Kıymetli Başkanımıza ve Yönetim Kurulu Üyelerimize hayırlı olmasını diler, kutlu davamızda başarılar dilerim. Her şey yeni Kırklareli için” dedi…

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kırklareli İl Başkanlığı, 7. olağan kongresini 20 Ocak Çarşamba günü gerçekleştirmişti. Yoğun bir katılımla gerçekleşen ve AK Parti Genel Başkanı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da online iştirakiyle coşkuyla sona eren kongrede, İl Başkanı Alper Çiler güven tazeleyerek, yeniden aynı göreve seçilmişti.
Çiler dün törenle mazbatasını aldı. Yine partililerin yüksek katılımı ile Kırklareli Adliyesinde gerçekleşen mazbata törenine; Merkez İlçe Başkanı Can Cafer Toklucu, Kadın Kolları Başkanı Hanife Büyükyeğen, Gençlik Kolları Başkanı Bahadır Kovankaya ve çok sayıda partili katılım gösterdi.

“Haydi Bismillah, Mazbatamızı aldık…” diyerek, görevine aynı azim istikrar ve kararlılıkla devam edeceğini belirten Çiler; “Durmak yok, yola devam. Hedef; 2023” ifadelerini kullandı.
AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz ise sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda;
7.Olağan İl Kongremiz sonrasında İl Başkanımız Sn Alper ÇİLER mazbatasını teşkilatımızla birlikte bugün teslim aldı. Kıymetli Başkanımıza ve Yönetim Kurulu Üyelerimize hayırlı olmasını diler, kutlu davamızda başarılar dilerim. Samimiyetle ve gayretle. Her şey yeni Kırklareli için” ifadelerini kullandı.
AK Parti Kırklareli İl Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu;
Alper ÇİLER, Akın BABAR, Anıl Sinan ŞUMNULU, Ayşe ÖZGÜVEN, Ayşegül DURMAZ, Bahadır KOVANKAVA, Betül DÜZYOL, Bilal ACAR, Dilek Köse YILMAZ, Emrullah DOĞU, Filiz Çalışkan Filiz DENGİZ, Habib ŞEN, Hasan OKUMUŞ, İlhami Alper ERDİVANLI, İlhan TAŞKAN, İlknur Funda SÖYLEMEZ,İsmail ALAYAYLA, İsmail MUTAFOGLU, Kaan AFACAN, Mehmet AKIN, Mehmet ECER, Merve Fatma YALÇIN, Mustafa GÖKÇEN, Müjdat ALEM, Mümin EVREN, Nazlıcan ÖNCE, Neslihan KÜÇÜKACAR, Nurdan ŞAR, Orhan ORDU, Sedef ÖZDAĞ, Sinan ÖNTUFAN, Şeref SAĞLIK, Tahir Cenan BORA, Tarık YALDIZ, Tayfur UYGUN, Vedat KOÇMUŞ, Yakup YÜRÜKÇÜ, Yunus Ercan DAĞTAŞ, Yusuf KALKAN. (F. Kurtbayram)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol