AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler; “Tüm Kırklareli’ni bu akşam Özgürlük ve Demokrasi Meydanı’na bekliyoruz”

AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümü gecesi olan bu gecede parti teşkilatı ve partililerle nöbette olacaklarını söyledi. Çiler tüm Kırklarelilileri bu anlamlı gecede Özgürlük ve Demokrasi Meydanı’na beklediklerini önemle vurguladı…

AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler 15 Temmuz’un yıldönümünde tüm Kırklarelilileri meydanlara davet etti. Çiler açıklamasında; “15 Temmuz hain darbe girişiminin bastırılmasında ve Demokrasi nöbetleri sürecinde Kırklareli olarak gerçekten hassasiyetimizi gösterdik. Çünkü 15 Temmuz gerçekten unutulmaması ve unutturulmaması gereken torunlarımıza kadar aktarılması gereken bir süreç. Bildiğiniz gibi dedelerimiz 1960 darbesini yaşadı benim babamda 1980 darbesini yaşadı Onların aksine biz bu darbeyi yaptırmadık. Allah’ın takdiriyle ve halkın güçlü duruşuyla bu darbe savruldu. Hepimizin bu ülkenin vatandaşıyız ve böyle bir durumda birlik olmanın önemini bir kez daha görmüş olduk” dedi.
Çiler şöyle devam etti;
“Biz bu gece AK Parti olarak saat 20.30’da Özgürlük ve Demokrasi meydanında toplanacağız. Saat 00.26 'da salaların okunmasıyla birlikte, tıpkı 15 Temmuz gecesi tüm Türkiye'de aynı saatte vatandaşlarımız, diğer sivil toplum örgütleri gibi 81 ilimizde daha önce demokrasi nöbeti tuttuğumuz meydanlarda şehitlerimizi ve gazilerimizi anmak, 15 Temmuz’u unutmamak ve unutturmamak için bir gece boyunca nöbet tutacağız. Tüm Kırklareli Halkını da Özgürlük ve Demokrasi Meydanına bekliyoruz.”

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol