AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler Ankara’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi

İlçe ve Belde Belediye Başkan Adayları ile ilgili İstişare Toplantısı Komisyon Çalışmalarına katılmak üzere Ankara’ya giden Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, Anıtkabir’i de ziyaret etti. Çiler; “Gazi’nin mücadeleci ve kurucu vasıflarını gençlerimize ve çocuklarımıza iyi anlatmalı, onun en büyük eserim dediği Cumhuriyetimizi ilelebet yaşatmak ve daha ileriye taşımak için üzerimize düşen sorumlulukları hep birlikte yerine getirmeliyiz” dedi…

AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, Milletvekili Selahattin Minsolmaz, teşkilat mensupları, İlçe ve Belediye Başkan adayları ile birlikte İstişare Toplantısı Komisyon çalışmalarına katılmak üzere Ankara’ya gitti.
Çiler; “Milletvekilimiz ve Teşkilatımız ile İlçe ve Belde Belediye Başkan Adaylarımız ile ilgili İstişare Toplantısı Komisyon Çalışmalarına katıldık. Başta Ülkemiz olmak üzere Kırklareli’mize hayırlı olsun inşallah” dedi. Ankara’da ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebedi istirahatgahı olan Anıtkabir’i de ziyaret etme imkanı bulunan Çiler; “Milletine duyduğu sonsuz güven ve inancıyla çıktığı zorlu yolda, milletimizi müşterek bir ideal etrafında birleştirmeyi başaran Gazi Mustafa Kemal Atatürk, İstiklal mücadelemizi Cumhuriyetimizin kuruluşuyla taçlandırmıştır. Gazi’nin mücadeleci ve kurucu vasıflarını gençlerimize ve çocuklarımıza iyi anlatmalı, onun en büyük eserim dediği Cumhuriyetimizi ilelebet yaşatmak ve daha ileriye taşımak için üzerimize düşen sorumlulukları hep birlikte yerine getirmeliyiz” açıklamasını yaptı.
Ankara’da çeşitli ziyaretlerde de bulunan İl Başkanı Alper Çiler sosyal medya üzerindne yaptığı açıklamada; “Cumhurbaşkanımızın kadim yol arkadaşı, AK Parti Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sayın Hayati Yazıcı, Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak ve Rize İl Başkanımız Sayın İshak Alim bey ile Genel Merkezde hasbihal ettik. Kırklareli’mize çok selamları var. Bu kutlu yolda, Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın inşallah” dedi. Tes-İş sendikasını da ziyaret eden Çiler; “Tes-İş Sendikası Genel Başkanı Sayın Ersin Akma ve Genel Başkan Yardımcısı Sayın Hüseyin Ozil beye, Edirne Şube Başkanımız hemşerimiz Zeki Şişko bey ve Babaeski ilçe Başkanı Fatih Yağcı ile birlikte, Ankara’da yeni görevlerinde hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Nazik ve samimi misafirperverliklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol