AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler; “15 Temmuz’da şehitlerimizi ve gazilerimizi anacağız”

AK Parti İl Başkanı Alper Çiler kongre süreci ve 15 Temmuz etkinlikleri ile ilgili olarak önemli açıklamalarda bulundu. Çiler açıklamasında şunları kaydetti;

“Sayın Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde AK Parti Genel Merkezinde hafta sonu gerçekleştirilen ve o salonda en son 18 Nisan 2014 tarihinde yapılan İl başkanları toplantısının ardından, Sayın Cumhurbaşkanımız ile tekrar bir araya gelmenin, haklı sevincini ve gururunu yaşadık. Toplantıda 6.Olağan Kongre Süreçleri ve 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitleri Anma Törenleri hakkında bilgiler paylaşıldı.
04 Temmuz itibari ile 6.Olağan kongre sürecimiz başlamış oldu. Kongre takviminde, 19 Temmuz ve 26 Temmuz arası ilçe delege seçimlerimiz tamamlanacak. 19 Ağustos - 12 Kasım 2017 tarihleri arasında ilçe kongrelerimiz ve 18 Kasım 2017 - 25 Şubat 2018 tarihleri arasında da il kongrelerimiz tamamlanacaktır. İlçe ve il kongre tarihlerimiz Genel Merkeze sunacağımız takvim üzerinde yapılacak çalışma neticesinde sonuçlanacak olup, genel merkezimiz tarafından belirlenecek. Kongrelerimiz; birlik ve beraberliğimizi, tazelenmemizi, birbirimize kenetlenmemizi ve daha da güçlenmemizi pekiştiren süreçlerdir. Kongrelerin; başta Ülkemize, bölgemize ve daha sonra da ilimize hayırlar getirmesini diliyorum. 6.Olağan kongre süreci ile 2019 da yapılacak olan yerel ve Genel seçimlerde, hayırlısıyla bu kadrolarımız görev yapacaklar.
15 Temmuz’un 1. yıldönümünde ise çeşitli etkinlikler gerçekleştirilecek. Biz de o gece AK Parti olarak, saat 00.13'te salaların okunmasıyla birlikte, tıpkı 15 Temmuz gecesi tüm Türkiye'de aynı saatte salaların okunması gibi, vatandaşlarımız, diğer sivil toplum örgütleri gibi 81 ilimizde daha önce demokrasi nöbeti tuttuğumuz meydanlarda yani
15 Temmuz gecesi Kırklareli Demokrasi ve Özgürlük meydanında şehitlerimizi ve gazilerimizi anmak, 15 Temmuz’u unutmamak ve unutturmamak için bir gece boyunca nöbet tutacağız. Takdir edersiniz ki 15 Temmuz etkinlikleri resmi bir program çerçevesinde gerçekleştirilecek ve anma programları ile etkinlikler Cumhurbaşkanımızın himayesinde gerçekleştirilecek. Farklı etkinlikler, dualar, hatimler, sergiler, yürüyüşler vs. etkinlikler de bu programın içinde yer alacak. 11 Temmuz’da başlayacak etkinlikler 15 Temmuz’u 16 Temmuz’a bağlayan gece sona erecek.”

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol