AK Parti Kırklareli, halk ile bağını koparmadan yürüyor

Kırklareli halkına makam ve gönül kapılarının daima açık olduğunu dile getiren AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, halk ile daima birlikte olduklarının altını çizdi.

Kırklareli halkının daima yanında olduğunu her fırsatta gösteren Ak Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, başkanlık makamında konuklarını ağırlamaya devem ediyor. Halkın sorunlarını gerek gerçekleştirdiği ziyaretlerde gerekse makamında konuk ettiği vatandaşlardan dinlemeyi ihmal etmeyen Başkan Çiler, "Halkımızı sadece seçimlerde hatırlayanlar olabilir. Bizler daima halkımız ile kol kola birlikte yürüyen bir partiyiz. Dertlerini ve sıkıntılarını bilmek bizim görevimiz. Halkımıza hizmet etmek için buradayız, gerek makam kapılarımız gerekse gönül kapılarımız ardında kadar halkımıza açıktır." sözlerini dile getirdi.
"Hemşehrilerimizle
birlikteyiz"
Başkanlık makamına gerçekleştirilen ziyaretlerde hatıra fotoğrafı çekinmeyi de ihmal etmeyen Başkan Çiler, "Sağ olsun tüm hemşehrilerimizle il binamızda her zaman birlikteyiz.
Kapılarımız ve gönüllerimiz onlara her zaman açık. Elimizden geleni yapmaya gayret ediyoruz. Onların mutluluğu ve duası, bizim enerjimizi gücümüzü ve azmimizi daha da arttırıyor. Allah razı olsun." dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol