AK Parti Kırklareli ailesi bayramlaştı

AK Parti Kırklareli İl Başkanlığı tarafından bayramın 2. günü pandemi kuralları çerçevesinde bayramlaşma programı
gerçekleştirildi. Programa AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz ve Eşi Ebru Minsolmaz, İl Başkanı Alper Çiler, Kadın Kolları Başkanı Hanife Büyükyeğen, Gençlik Kolları Başkanı Enes Aydın Gün, Demirköy Belediye Başkanı Recep Gün ve partililer katıldı. Programda açılış konuşmasını gerçekleştiren İl Başkanı Alper Çiler, “Sizlerin enerjisi ve gücü ile tüm zorlukların üstesinden geleceğiz.” dedi. Devamında söz alan Milletvekili Selahattin Minsolmaz, “2018 Haziran’dan bu yana dolu dolu 3 yılı hep birlikte geçirdik. Bu süre zarfında tüm teşkilat yoğun bir şekilde icraat faaliyetlerini yerine getirdi. Bu 3 yıl pandemiye rağmen vermiş olduğumuz çaba sayesinde hayırlara sonuçlandı.” ifadelerine yer verdi.

AK Parti Kırklareli ailesi çarşamba günü bayramlaştı. Bizim Park Kafe’de yapılan programa partililer yoğun katılım gösterdi. Programda açılış konuşmasını İl Başkanı Alper Çiler yaptı. Çiler konuşmasında, “Bu 7. bayramlaşmamız. Pandemiden dolayı 1 yıldır bir araya gelemiyorduk. Bu sene konferans ile değil yüz yüze ekibimizle birlikte bayramlaşma kararı aldık. Hepimiz buraya Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın sevgisi için geliyoruz. Allah onu başımızdan eksik etmesin. 2023 zor olacak bunu hepimiz biliyoruz. Sizlerin enerjisi ve gücü ile tüm zorlukların üstesinden geleceğiz. Bugün gösterdiğiniz yoğun katılımla bunu bir kez daha kanıtladınız. “ dedi.
“Yapacak daha çok işimiz var”
Devamında söz alan AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, “Öncelikle Sayın Cumhurbaşkanımızın selamını sizlere iletmekle başlamak istiyorum. 2018 Haziran’dan bu yana dolu dolu 3 yılı hep birlikte geçirdik. Bu süre zarfında tüm teşkilat yoğun bir şekilde icraat faaliyetlerini yerine getirdi. Bu 3 yıl pandemiye rağmen vermiş olduğumuz çaba sayesinde hayırlara sonuçlandı, mecliste 188 tane kanunu hayata geçirdik. Bunların 108 tanesi uluslararası sözleşmelerdi. Bu sürede hem Kırklareli hem Ankara hem de Türkiye’nin birçok noktasında teşkilatlarımız bu mücadeleyi helaliyle yerine getirdi. Yapacak daha çok işimiz var. Ülkemizde yapacağımız çalışmaları bitiremeyiz çünkü Türkiye’nin 2022 yılına kadar müthiş ihmalleri var. AK Parti’nin 2002’de iktidara gelmesiyle birlikte her alanda Türkiye’ye yapılan yatırımlar 3 kat arttı. Hamdolsun arttı ki tüm dünyayı etkileyen pandemi Türkiye’de en az hasarla atlatıldı. Hala dikkatli olmak zorundayız. İlimiz de aşılamada gerçekten sağlık çalışanlarımızın gayretleriyle çok iyi bir noktaya geldi. Türkiye’de sağlık, ulaşım, eğitim ve diğer alanlarda çok önemli yatırımlar bu 19 yıllık dönemde hayata geçti.” ifadelerine yer verdi. (S.Ünver)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol