AK Parti Kırklareli ailesi Kırklarelispor ile kahvaltıda buluştu

AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay, Merkez İlçe Başkanı Can Cafer Toklucu, Pınarhisar İlçe Başkanı Hicret Şamil Karasu, Pınarhisarspor Kulüp Başkanı Tayfun Uysal, salı günü Ziraat Türkiye Kupası son 16 Turu rövanş karşılaşmasında Süper Lig ekibi Medipol Başakşehir ile 0-0 berabere kalarak adını çeyrek finale yazdıran Kırklarelispor futbolcuları ve Başkanı Volkan Can ile dün kahvaltı etkinliğinde bir araya geldi. AK Parti Kırklareli ailesi kahvaltıda Kırklarelispor’u büyük başarısından dolayı tebrik ederken, her zaman ve her şartta temsilcimize desteklerini sunacaklarını ifade ettiler 

Salı günü Ziraat Türkiye Kupası son 16 Turu rövanş karşılaşmasında Süper Lig ekibi Medipol Başakşehir ile 0-0 berabere kalarak tarihi bir başarıya imza atan Kırklarelispor’u AK Parti Kırklareli ailesi yalnız bırakmadı. AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattim Minsolmaz, AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay, Merkez İlçe Başkanı Can Cafer Toklucu, Pınarhisar İlçe Başkanı Hicret Şamil Karasu, Pınarhisarspor Kulüp Başkanı Tayfun Uysal, dün Kırklarelispor futbolcuları ve Başkanı Volkan Can ile kahvaltıda buluştu. Kahvaltıda Kırklarelispor’un başarısı konuşuldu, temsilcimize her zaman destek verileceği vurgulandı.
Rakibimiz bugün belli oluyor
Medipol Başakşehir’i eleyen temsilcimiz Kırklarelispor’un çeyrek finaldeki rakibi bugün belli olacak. Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek ve Yarı Final kura çekimi bugün saat 15:00’te TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu'nda yapılacak. Ziraat Türkiye Kupası'nda final 21 Mayıs 2020'de oynanacak.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol