AK Parti Kırklareli Teşkilatı biraraya geldi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kırklareli Teşkilatı İlçe Başkanları, Belediye Başkan Adayları, İl ve ilçe Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkan ve yönetimlerinin katılımıyla istişare toplantısı gerçekleştirdi. Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler başkanlığında yapılan toplantıda 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri ana gündem maddesiydi.

İl Başkanlığı Binasında yapılan toplantıda 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde izlenecek yol hakkında görüşmeler ve fikir alışverişleri yapıldı. İl merkezi başta olmak üzere tüm ilçe ve belde belediyelerine talip olduklarını belirten Başkan Alper Çiler, Ak Parti ailesi olarak her geçen gün kalabalıklaştıklarını söyledi.
“Yaptığımız şey siyasi nutuklar atmak değil”
Toplantı hakkında konuşan Ak Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, “Kırklareli ilinin her yerindeki tüm arkadaşlarımız, AK Parti ailesine mensup her birey Kırklareli’nin Ak Belediyecilikle tanışacağından emin. AK Parti Kırklareli’nde taş üstüne taş koyuyor böyle güzel bir teşkilat ve güzel Kırklareli halkı varken kazanmamak için hiçbir sebep yok. Yaptığımız şey siyasi nutuklar atmak değil, yapacağımız icraatları söylemek ve insanlara bunları anlatmak. Bu kadro ve bu çalışkan beyinler ile kazanmamak ihtimal bile olamaz diyorum” dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol