AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz: “Ramazan Bir Olmaktır”

AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Biz Bize Yeteriz İnsani Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Lüleburgaz Altıyol’da İftar öncesi yemek dağıtımına katılı

Korona virüs salgını nedeniyle toplu iftar ve sahur programları yasaklandı. Bu kapsamda Biz Bize Yeteriz İnsani Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Lüleburgaz Altıyol’da İftar öncesi yemek dağıtımı yaptı. AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz’ın katılım gösterdiği yemek dağıtımına ihtiyaç sahiplerine iftar öncesi sıcak yemek dağıtımı yapıldı. 

AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz konuya ilişkin açıklama yaparak şunları kaydetti:
“iftarlarının Koronavirüs ile mücadele kapsamında alınan önlemler dolayısıyla bu yıl gerçekleştirilememesi sebebiyle, Ramazan Ayı dolayısıyla gerçekleştirilen sıcak yemek dağıtımları kapsamında Biz Bize Yeteriz İnsani Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Lüleburgaz Altıyol’da İftar öncesi yemek dağıtımına katılarak vatandaşlara iftar öncesi sıcak yemek ikramında bulunduk. Koronavirüs'e karşı sterilizasyon ve hijyen kurallarına uygun olarak hazırlanan yemekler; sosyal mesafe kurallarına uygun olarak kurulan ikram noktasında gerçekleştirdik. Rabbim; tutulan oruçları, edilen duaları kabul etsin inşallah” dedi.
(G. Gökçen)

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Pide kuyruklarında bulaş olabiliyor da İkram noktalarında olmuyor mu peki ? Bu ne lahana turşusu bu ne perhiz ?