AK Parti Kırklareli Milletvekili Minsolmaz'dan hastalara ziyaret

AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, tedavi gören hastaları ziyaret etti. Minsolmaz ve eşi Ebru Minsolmaz, ilk olarak hastanede doğum yapanları ziyaret etti.Daha sonra diğer hastaları da ziyaret eden Minsolmaz, hasta ve hasta yakınları ile sohbet etti.
Tüm hastalara acil şifalar dileğinde bulunan Minsolmaz, sağlık personellerine de görevlerinde başarılar temennisinde bulundu.

Türkiye'nin artık her alanda olduğu gibi sağlık alanında da dünyaya ile yarışır durumda olduğunu ifade eden Minsolmaz, Türkiye'nin her geçen gün güçlenerek, büyümeye devam edeceğini sözlerine ekledi. (AA)

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Nazım Hikmet:"İYİLEŞECEKSİNİZ" 23 Ocak 2019 Çarşamba 18:09:38

    Hastalar kardeşlerim iyileşeceksiniz ağrılar sızılar dinecek/ Yumuşak ılık bir yaz akşamı gibi inecek ağır yeşil dalların arasından rahatlık/ Hastalar kardeşlerim biraz daha sabır biraz daha inat. Kapının ardında bekleyen ölüm değil hayat/ Kapının arkasında dünya cıvıl cıvıl/ Kalkacaksınız yatağınızdan gideceksiniz/ Tuzun ekmeğin güneşin tadını yeni baştan keşfedeceksiniz/ Sararmak limon gibi mum gibi erimek devrilmek kof bir çınar gibi ansızın. Kardeşlerim hastalar biz ne limonuz ne mum ne çınar/ Biz insanız çok şükür. Çok şükür biliriz umudumuza ilacımızı katmasını. Yaşamak gerek diyerek ayak direyip dayatmasını/ Hastalar kardeşlerim iyileşeceğiz ağrılar sızılar dinecek/ Yumuşak ılık bir yaz akşamı gibi inecek ağır yeşil dalların arasından rahatlık.