AK Parti Kırklareli Belediye Başkan adayı Burak Süzülmüş’ten gazetemize ziyaret

AK Parti Kırklareli Belediye Başkanı adayı Burak Süzülmüş, Önadım Gazetesi’ni ziyaret etti. Süzülmüş yaptığı açıklamada; “Biz kendimize güveniyoruz. Heyecanlıyız, istekliyiz, güçlüyüz. Enerjimiz yüksek. Tecrübe zaten Kırklareli AK Parti’de yeterince var. Kesinlikle, tartışmasız olarak AK Parti Kırklareli’ndeki en kurumsal, en profesyonel partidir”dedi…

AK Parti Kırklareli Belediye Başkan adayı Burak Süzülmüş Önadım Gazetesi’nin konuğu oldu. Beraberinde Merkez İlçe Başkanı Can Cafer Toklucu ve Gençlik Kolları Başkanı Bahadır Kovankaya ile dün saat 14.30’da gazetemiz tesislerini ziyaret eden Süzülmüş, adaylığı ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Süzülmüş; “Hepimize hayırlı olsun. Beni tanıyanlar adaylığımı sürpriz ile karşılamadılar. Beklenen bir şeydi. Özellikle Belediye Başkan adaylığım çok netti. Sadece zaman meselesiydi. Bugüne nasip oldu. Bunda benim fikrim, ailemin görüşü, şehrimizin genel durumu etkili oldu.

Denemek istedik. Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Milletvekilimiz, İl Başkanımız, İlçe Başkanımız, Kadın Kolları, Gençlik Kolları Başkanımız tüm teşkilatımızın takdiriyle bu yola çıktık” dedi.
Genç yaşını kendisine dezavantaj değil, avantaj getireceğini ifade eden Burak Süzülmüş;
“Genç yaşımı ben de partim de bir avantaj olarak görüyoruz. Bunun geçmişte örnekleri mevcut. Partimiz her zaman gençlere yönelen ve güvenen bir parti oldu. Bence olması gereken de budur. Yaşımın bu konuda bir zarar vereceğini düşünmüyorum. Hatta çok şey katacağını düşünüyorum. Biz kendimize güveniyoruz. Heyecanlıyız, istekliyiz, güçlüyüz. Enerjimiz yüksek. Tecrübe zaten Kırklareli AK Parti’de yeterince var. Kesinlikle, tartışmasız olarak AK Parti Kırklareli’ndeki en kurumsal, en profesyonel partidir” dedi.
“Belediye şehrin en büyük şirketidir. O yüzden bir şirketi de ticaretten anlayan birisi yönetmelidir” diyen AK Parti Kırklareli Belediye Başkan adayı Burak Süzülmüş, rakip partilerin adaylarının kim olacağı ile ilgilenmediklerini, parti olarak 31 Mart 2019 tarihine odaklandıklarını söyledi.
Süzülmüş projeleri hakkında da şunları kaydetti;
“AR-GE ekibimizin üzerinde çalıştığı projeler var, benim kafamda olan projeler var. Ama bence projeden önce bizim önce insana dokunmamız lazım. Önce herkese derdimizi anlatmamız gerekiyor. Zor bir şehirdeyiz. Belki, bize daha mesafeli bakan insanların olduğu bir ortamdayız. İşte önce bu insanlara kendimizi anlatmalıyız. Bu konuda Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bir sözü var; “Kimsenin aklını çelmeye çıkmayın, gönüllere girmeye çıkın” diyor. Biz projeden önce bunun derdindeyiz. Önce bir çıkalım, herkesin derdini dinleyelim, çayını içelim, elini sıkalım. Çalmadık kapı bırakmayalım. Proje konusunda çok rahatım. Çünkü bu konuda Türkiye’nin en deneyimli partisidir AK Parti. O yüzden Belediyecilik projelerinde hiçbir sıkıntı yok.”

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. misafirler hariç herkes yine tophane bitirimi gibi...