AK Parti, Kırklareli Belediye Başkan Adayı’nı tanıttı

Adalet ve Kalkınma Partisi önceki akşam Ak Parti İl Başkanlığı Binası’nda gerçekleştirdiği tanışma toplantısında Belediye Başkan Adayı Burak Süzülmüş’ü tanıttı. Tanışma toplantısına Belediye Başkanı Adayı Burak Süzülmüş’ün yanı sıra AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, Merkez İlçe Başkanı Can Cafer Toklucu, Gençlik Kolları Başkanı Bahadır Kovankaya, Kadın Kolları Başkanı Aslı Karakahya ve partililer katıldı.
Toplantıda ilk olarak AK Parti İl başkanı Alper Çiler söz aldı. Kırklareli’yi AK Belediyecilik ile tanıştırmak istediklerini belirten Çiler “Her şeyin başı teşkilattır. Adayımız bugün ilk olarak parti binamıza geldi.  Bizlerde bugün sıcağı sıcağına il yönetimimiz ile tanışmak istedik.  İri olacağız, diri olacağız. Hep birlikte Kırklareli olacağız. 

Artık bu saatten sonra bu işin yorumu kalmamıştır. Adayımız Burak Süzülmüş’tür. Adayımızla birlikte ilçelerimizi de gezmeyi planlıyoruz. İnşallah Kırklareli’yi AK Belediyecilik ile tanıştırıp Cumhurbaşkanımızı mutlu ederiz. Bu havayla gidersek 31 Mart’tan zaferle çıkacağımıza inanıyorum. Adayımızın Allah yolunu açık etsin, tekrardan kendisine başarılar diliyorum. “ ifadelerini kullandı.
Alper Çiler’in ardından AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz konuşmasını gerçekleştirdi. Belediye Balkan Adayımız Burak Süzülmüş Bey. İnşallah önümüzdeki hafta da Ankara’da yapacağımız istişare ile ilçelere ilişkin çalışmalar yapacağız. Bu önemli bir yarış. Kırklareli’nde yarım kalan bir şarkımız var ve bunu bitirmemiz lazım. Türkiye’nin birçok ili, ilçesi, beldesi AK Parti Belediyeciliği’nden gerçekten nasibini aldığı halde ilimizdeki bu hizmetler belediye sınırlarına kadar gelebiliyor. Gerçekten Kırklareli’nde önemli bütçelerle önemli işler yapılabilir. 60- 70 milyonluk İl Özel İdare bütçesi ile 180 köye hizmet götürüyoruz. Biz AK Partililer olarak bir belediyeci milletvekili olarak doğru kadrolarla Kırklareli’nde 3 katı fazla hizmeti yapmaya talibiz. Bunu almış olduğumuz belediyelerde gösterdik. Biz bu işin bu kez AK Parti’ye verilmesi gerektiği inancındayız. Genç, dinamik, iş ve spor hayatında başarılı, 3 üniversite mezunu teşkilatlarımızın kabulü ve Cumhurbaşkanımızın takdiriyle kabul görmüş ve heyecan yaratmış bir adayımız var. Mutlaka diğer siyasi partilerin de adayı olacak. Onlarda bu şehrin değerli insanları. Biz Kırklareli’nin yolundan suyuna, kanalizasyonundan arıtmasına, belediyecilikten imarına, hayvan haklarından mezbaha işletmesine belediyecilik ile ilgili bütün tasarrufların daha iyi durma gelmesini istiyoruz. Diğer siyasi partilerden arkadaşlarımızla temas halindeyiz. Onlar da gerçekten Kırklareli halkının beklentilerini karşılayabilecek vizyonda bir adayla yola çıktığımızdan ötürü memnuniyetlerini bizlerle paylaştılar. Biz Kırklareli’yi kazanmak istiyoruz ve bunun için de gerekli altyapıya sahibiz. Bıraktığımız noktada da 600 oyluk bir fark var. Belki bu odada olan herkes Kırklareli’yi AK belediyecilik ile tanıştırma onurunu yaşayacak. Bu süreç içerisinde küskünlüğe yer yok. Diri durmamız gerekiyor. Derdimiz birinin yükselmesi değil. Derdimiz Kırklareli’ne hizmet edebilmek. Biz adayımızın arkasındayız. Belediye kültürü AK Parti’de vardır. Bunun için yeterli bilgi birikimi, insanı ve malzemesi vardır. Bu bir ekip işi. İnşallah biz bütün teşkilatlarımızla birlikte bu işi yapacağız. “ dedi.
Selahattin Minsolmaz’dan sonra AK Parti Kırklareli Belediye Başkanı Adayı Burak Süzülmüş söz aldı. Adaylık sürecinde sınırsız destek beklediğinin altını çizen Süzülmüş “ Bugün bu koltukta oturmama vesile olan gençlik kollarından Sayın Cumhurbaşkanımıza kadar herkese tekrar teşekkür ediyorum. Benim bugüne kadar partinin dışından olmamla ilgili sizin için bazı sıkıntılar olmuş olabilir. Ben hem işim gereği hem de spordan dolayı siyasete uzaktım ve AK Parti’nin içinde değildim. Ancak 2004’te ehliyetimi ilk aldığımda ilk gezdiğim konvoy Selahattin Minsolmaz’ın adaylık konvoyudur. Aktif olarak partinin içinde hiçbir zaman yer almadım. Benim partiye olan uzaklığım siyasete olan uzaklığımdandı. Ancak gönül olarak elimden geldiği kadar partime yardımcı olmaya çalıştım. Bu koltukta oturmaktan dolayı guru duyuyorum. Kimsenin bu konuyla ilgili hiç şüphesi olmasın. Kırklareli’ye hizmet noktasında gönlümüzde olan parti ile birlikte bir yola çıktık. Allah bu yolda bizleri utandırmasın. Allah muvaffak etsin. Bundan sonraki süreçte hepinizden sınırsız destek ve sınırsız saygı istiyorum. Bu süreçte bunlara gerçekten çok ihtiyacım var. Benim siyaset dışından gelmem olumsuz olarak gözüksede aslında seçimin sonunda bizlere avantaj getirecektir. Siyaset dışından geliyor olmam diğer partilerden de belki oy almamı sağlayacak. Gerçekçi düşünmek gerekirse seçimi kazanabilmek için sadece tabanımızdan değil diğer partilerden de oy almamız gerekiyor. İnşallah bundan sonraki süreçte hep birlikte olacağız ve daha yakından tanışacağız.” ifadelerini kullandı...

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. hepsinin yüzünde şey var böyle nasıl desem bu sefer oylar geçen seçime göre düşmese de genele sevinirken vesileyle kendimize de sahici sevinsek. malum başkanlık seçimlerinde falan bu tayfanın yüzler çizgisiz dosya kağıdına dönmüştü. neyse hayırlı olsun diyek...