AK Parti Kadın Kolları Kongresi yarın yapılıyor

Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli Kadın Kolları 5. Olağan Kongresi yarın gerçekleşiyor. AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam’ın katılımı ile gerçekleşecek kongrede, Mevcut Başkan Aslı Karakahya, Genel Merkezin adayı olarak girecek. Aslı Karakahya, yarın saat 14.00’da Kırklareli Üniversitesi Rektörlük Kültür Merkezi’nde başlayacak olan kongreye; başta AK Kadınlar olmak üzere, partilileri ve vatandaşları beklediğini ifade etti.

24 Şubat Cumartesi(yarın) Kırklareli Üniversitesi Rektörlük Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek olağan kongre öncesi partide bayram havası esiyor. Genel Merkezin olduğu kadar il teşkilatının da desteğini alan Karakahya, coşkulu geçmesi beklenen kongreye bütün vatandaşları davet ettiğini söyledi. AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam’ında katılım sağlayacağı kongre saat 14.00’da başlayacak.
“Başta Kırklareli olmak
üzere tüm memleketimize hayır olsun”
Kongre öncesinde açıklamalarda bulunan Mevcut Başkan ve Başkan Adayı Aslı Karakahya, “AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam teşrifleri ile düzenleyeceğimiz günü Kırklareli Kadın Kolları 5. Olağan il Kongresi’ne başta değerli Kırklareli halkı olmak üzere teşkilatımızın değerli üyeleri ve tüm partili arkadaşlarımı davet ediyorum. 24 Şubat Cumartesi günü saat 14.00’da Rektörlük Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek olan kongremizin başta şehrimiz Kırklareli olmak üzere tüm memleketimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.
Destekleyen herkese teşekkürler
AK Parti olarak Kadın Kolları, Gençlik Kolları, İl ve İlçe Teşkilatları olarak birlik ve beraberlik içinde ilerlediklerinin altını çizen Karakahya, “Sürekli söylediğimiz gibi biz büyük bir aileyiz. Bu kutlu yolda hep birlikte yürüyoruz. Ne mutlu ki bütün teşkilatımın desteğini daima arkamda hissediyorum. Görev sürem boyunca bana destek olan İl Başkanım Alper Çiler’e, Merkez İlçe Başkanım Can Cafer Toklucu’ya, Gençlik Kolları Başkanım Bahadır Kovankaya’ya, il ve ilçe başkan ve teşkilatlarıma ve en önemlisi de AK Kadınlara çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
AK Kadınlardan Karakahya’ya tam destek
Düzenlenecek olan kongrede Aslı Karakahya’nın yanında olduklarını vurgulayan AK Kadınlar, “24 Şubat Cumartesi günü Kırklareli Kadın Kolları 5. Olağan İl Kongresi’ni gerçekleştireceğiz. Genel Merkezimizin adayı Aslı Başkanımız tevdi edildi. AK Parti Kadın Kolları olarak tüm teşkilatları ile her daim Genel Merkezin kararının arkasındadır ve Aslı Karakahya’nın yanındayız. Ne mutlu bize ki Aslı Başkanım gibi bir insanla çalışma fırsatı yakaladık” dediler.
“Kongreden daha güçlü çıkacağız“
Kadın Kolları Kongresi öncesi açıklamalarda bulunan Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, “24 Şubat Cumartesi günü Kadın Kolları kongremiz var. Allah’ın izni ile bu kongreyi de atlattıktan sonra teşkilatımız ile beraber 2019 yerel seçimleri için çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz. Kongremize AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam Hanımefendi katılım gösterecek. Kongremize teşkilatımız ve partililerin yanı sıra, tüm Kırklareli halkını da bekliyoruz. Bu kongreden de diğer kongreler gibi alnımız akıyla çıkacağımıza inancımız tam. Biz kongrelerimize partimizin düğünü diyoruz. Bu düğünümüzden de diğer düğünlerimiz gibi mutlu ve her zaman olduğu gibi daha güçlü çıkacağız” ifadelerini kullandı
2019’da kadınların önemi çok büyük
2019’da Kırklareli’ni AK Belediyecilik ile tanıştıracaklarını belirten Çiler, “2019 yılı AK Partinin yılı olacak. 2019’da AK Belediyeciliği Kırklareli’ne getireceğiz, buna inancımız sonsuz. 2019 yılında ki zaferimizde kadınlarımızın rolü kuşkusuz ki çok büyük. AK Kadınlar bu kadar güçlü olduktan sonra başaramayacağımız hiçbir şey yok” dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol