AK Parti Kadın Kolları Ankara’daydı

Tüm teşkilatlarını zaman zaman çeşitli aktivitelerle buluşturan getiren ve eğitim çalışmalarını sürdüren AK Parti’de bu defa kadın teşkilatları Ankara’da bir araya geldi. 

AK Parti Kırklareli Kadın Kolları Başkanı Aslı Karakahya ve teşkilatın kadın üyeleri, geçtiğimiz hafta başkentte, Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen ve 2 gün süren eğitim programına gittiler.
Program öncesi Kırklareli milletvekili Selahattin Minsolmaz’ı ziyaret eden kadın kolları burada şehirdeki çalışmalar ile ilgili olarak bilgi verdiler. Kadınların toplumsal, sosyal, kültürel, ekonomik ve siyasi hayattaki varlıklarının çok önemli olduğuna dikkat çeken Minsolmaz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek;
“Kadınlarımız, tıpkı evlerini nasıl kendilerine dert edindiyseler, ülkemizi de kendilerine dert edinmiş bu yönde büyük bir mücadele gayreti gösteren kişilerdir. Siyasetin mutfağında ve her alanında onların bakış açıları, verimlilikleri ve nitelikleri ülkemizin gelişmesinde büyük rol oynamaktadır.
Onlar belki de diğer tüm teşkilat kollarından daha fazla çalışan birimlerdir. Kırklareli Kadın Kollarımızın ziyaretleri için çok teşekkürediyorum” dedi. Kırklareli Kadın Kolları Başkanı Aslı Karakahya da, 2 gün sürecek program öncesi yaptığı açıklamada;
“Yerel seçimlerde var gücüyle çalışacak bir teşkilat var. Güçlü ve çalışkan bir şekilde sahalardayız.
Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan kadınları siyasetin öznesi olarak nitelendirmiştir” şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol