AK Parti Halk Günleri devam ediyor

dalet ve Kalkınma Partisi, her Pazartesi düzenli olarak gerçekleştirdiği halk günlerine ara vermeden devam ediyor. Her toplantısında Kırklareli’nde ki vatandaşlarla bir araya gelerek  dertlerine çare bulmaya, isteklerini dinlemeye ve fikirlerini almaya özen gösteriyor. AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler ve İl Teşkilatı, halk günlerinde her hafta konuştuğu olağan  konuları konuşamaya ve çözüm bulmaya devam etti. Olağan konular haricinde gündemde kan bağışının öneminde bahseden Alper Çiler, parti olarak gerçekleştirdikleri toplu kan bağışını vatandaşlarla paylaştı ve herkesi kan bağışlamaya davet etti.

AK Parti Kırklareli İl Teşkilatı’nın her hafta Pazartesi günleri düzenlediği halk günlerine devam ediyor. 19 Şubat Pazartesi günü gerçekleştirilen halk gününde vatandaşların istek ve sıkıntıları dinlenip çözüm olunmaya çalışıldı.
AK Parti Teşkilatı’ndan
toplu kan bağışı
Bu hafta gerçekleşen toplantının olağan konular dışında da bir gündem maddesi vardı. AK Parti İl Başkanı Alper Çiler, kan bağışı hakkında konuşarak, vatandaşları kan bağışı yapmaya davet etti. Kanın bir insana veya yakınında ki birisine her zaman gerekli olabileceğinin altını çizerek vatandaşlardan kan bağışı konusunda duyarlı olmaya davet etti. Alper Çiler; “Türkiye genelinde olduğu gibi Kırklareli’nde kan ve kan bağışı büyük önem taşıyor. Biz kan bağışı kampanyasına dahil olarak hem ilimizde hem de ülkemizin herhangi bir yerinde kana ihtiyaç duyabilecek vatandaşlarımıza yardımcı olmak istedik. Bugün (19 Şubat Pazartesi) AK Parti teşkilatı olarak toplu olarak kan verdik. Kızılay’ın kan merkezi Özgürlük ve Demokrasi Meydanı’nda siz vatandaşlardan ilgi alaka bekliyor. Ben de siz vatandaşlarımızı kan vermeye davet ediyorum” dedi.
“Teşkilat olarak Kızılay’a destek olmak istedik”
Alper Çiler’in çağrısyla hayata geçen kan verme kampanyasına İl Başkanlığı haricinde; merkez ilçe başkanlığı, kadın kolları ve gençlik kolları teşkilatlarının da destek olduğunu söyledi. Çiler, çağrısına kulak vererek bu anlamlı kampanyaya katılan parti arkadaşlarına teşekkür etti. Çiler, “Kan verme seferberliğine başladık. Özgürlük ve Demokrasi Meydanı’nda teşkilat mensuplarımız ile kan bağışında bulunduk. Dünyanın birçok yerine yardım elini uzatan Kızılay, aynı zamanda çok ciddi yatırımlara imza atmıştır. Bu yatırımları yaparak, elde ettiği gelirle dünyanın dört bir yanındaki ihtiyaç sahiplerine daha fazla yardım ulaştırmaktadır. Bizde teşkilatlarımız olarak böyle bir kuruluşa katkıda bulunmak istedik. Kan bağışı hayat kurtarmak demektir ve bizler AK Parti Teşkilatı insan hayatına çok değer veriyoruz” şeklinde konuştu. 11.00-19.30 arası Özgürlük ve Demokrasi Meydanı’nda Kan Bağış Merkezi’nin gün boyu saat 11:00 ve 19:30 aralarında kan almaya devam ettiğini vurgulayan Çiler, herkesi kan vermeye davet etti. Başkan Çiler “Herkes elini vicdanına koymalı. Kan insan hayatı için önemli bir olgu. Bugün bir insanın hayatta kalmasını sağlayabilirsiniz. Allah korusun, yarın öbür gün bizim de veya bir yakınımızın da kana ihtiyacı olabilir. O zaman geldiğinde kan bağışının ne kadar önemli olduğunu anlayabiliriz. Ancak belki de her şey için çok geç olabilir bu yüzden sağlıksal açıdan bir problemi olmayan herkesi kan vermeye davet ediyorum.
Kan bağışı Allah Katında da değerlidir
Kan sadece insan vücudunda üretilmektedir. Vatandaşlarımızın da kan bağışı konusun da duyarlılık göstererek kan bağışında bulunması Allah katında da faziletli bir eylemdir. Kan bağışı insana yapılmış iyiliktir ve iyilik Allah’ın biz kullarında görmek istediği en önemli olgulardan birisidir. Kan bağışı, organ bağışı gibi insanlık için yararlı işleri dinimiz her zaman yapılması için tavsiyede bulunur. Bu tavsiyeye uyarak kan bağışında, organ bağışında bulunarak yardımcı olmak Allah katında da oldukça değerlidir. Bu sebeple herkesi kan bağışı yapmaya davet ediyorum” dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol