AK Parti Haftalık Olağan Grup Toplantısı, Kırklareli'den AK Partili konukları ağırladı

15 Temmuz Milli Dayanışma ve Demokrasi Günü'nün ardından ilk AK Parti Haftalık Olağan Grup Toplantısı'na Kırklareli ve Pınarhisar'dan AK Partili isimler konuk oldu. Öneli bir ana tanıklık eden Trakya temsilcileri, AK Parti'nin kalbinde 2023'e giden yola yoldaş oldular.

AK Parti Haftalık Olağan Grup Toplantısı, Kırklareli ve Pınarhisar'dan konuklarını ağırladı. Başbakan Binali Yıldırım'ın konuşmasını canlı olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)'nde dinleme şansı yakalayan konuklar, güzel bir ziyaretin gerçekleştirildiğini ifade ettiler.
AK Parti Kırklareli Gençlik Kolları ve AK Parti Pınarhisar İlçe Başkanının katıldığı AK Parti Haftalık Olağan Grup Toplantısı ile ilgili Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, toplantının hayırlara vesile olmasını dileyerek "AK Parti Haftalık Olağan Grup Toplantısı'ndayız.
Başbakanımız; TBMM Grup Toplantımızda konuşuyor. Kırklareli Gençlik Kollarımız ve Pınarhisar İlçe Başkanımız da toplantıda. Değerli kardeşlerimizin de katıldığı bu toplantının hayırlara vesile olmasını dilerim." sözlerini dile getirdi.
"Teröristler masumlara
saldırıyor"
Kırklareli ve Pınarhisar'dan konukların da yer aldığı AK Parti Grup toplantısında konuşan Başbakan Binali Yıldırım, ülke gündemine dair önemli açıklamalar yaparak terör örgütlerine yüklenerek masumlara saldırdığını ifade etti. Başbakan Yıldırım, "Ana muhalefet partisi başkanı yol yorgunu, bazı şeylerin farkında olmayabilir. Biz de kendisini uyarıyoruz, kontrollü ruhlara karşı dikkatli ol, bunların kontrolüne girme." sözlerini dile getirdi.
"O kutlu şehitler vatanını 1 dolara satmadı"
15 Temmuz'a değinen Başbakan Yıldırım, yaşanılanları hatırlatarak kutlamaların da büyük bir maneviyat içerisinde geçtiğini dile getirerek "Sadece şahadete gelenler için değil gelmiş geçmiş, vatanın bağımsızlığı, milletin birliği, demokrasimiz için şehit olan bütün vatan evlatları için ellerimiz semaya kalktı. O kutlu şehitler vatanını 1 dolara satmaya kalkan FETÖ'cülere karşı koyarken bir an bile tereddüt etmedi. Necip milletimiz şehitlerine sahip çıkarak büyük bir ahde vefa örneği göstermiştir." dedi.
"Muhalefet özür borçlu"
15 Temmuz hain darbe girişimi ile ilgili ana muhalefete yüklenen Başbakan Binali Yıldırım, "15 Temmuz'u anlayamayan, milletimizin şanlı direnişine leke sürmeye çalışanların olduğunu görüyoruz. Kendi korkularını saklayıp milletin cesaretini görmezden gelenler var. Yaşananlara kontrollü darbe diyerek kendi kontrolünü başkasına kaptıranlar var.
Biz bize söylenenlere bir yere kadar müsamaha gösteririz ancak şehitlerimize laf söylenmesine asla izin vermeyiz. Bunu yapanlar millete karşı en büyük ayıbı işliyor. Başta Kılıçdaroğlu olmak üzere bunların milletimize, gazilerimize, şehit ailelerine özür borcu var." sözlerini ifade etti.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol