AK Parti HALK ile iç içe

AK Parti Kırklareli İl Başkanlığı, Alper Çiler önderliğinde düzenlenen olağan haftalık halk günleri aracılığıyla halkla iç içe olmaya devam ediyor. Her Pazartesi günü partinin yeni il binasında halkın dertlerini sorunlarını dinleyen parti yönetimi anında çözmeye ve çözüm aramayı sürdürüyor.

Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli İl Başkanlığı, her Pazartesi düzenli olarak gerçekleştirdiği halk günlerine ara vermeden devam ediyor. AK Parti İl Başkanı Alper Çiler, her toplantısında Kırklareli’ndeki vatandaşlarla bir araya gelerek dertlerine çare bulmaya, isteklerini dinlemeye ve fikirlerini almaya özen gösteriyor.
Vatandaşların sorunlarının dinlendiği, o sorunlara çözüm arandığı AK Parti Kırklareli İl Başkanlığı’nın haftalık Halk Günü Toplantısı, geçtiğimiz Pazartesi günü de yoğun bir katılım ile gerçekleşti.

Yeni parti binasında vatandaşlarla buluşan Çiler; “Vatandaşlarımızla elimizden geldiğince bir araya gelerek onların dertlerini ve isteklerini dinliyoruz. Genel olarak herkes iş sıkıntısı için bize geliyor. Bizde elimizden geldiğince kendilerine yardımcı oluyoruz. Her zaman dediğim gibi biz burada Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı temsilen oturuyoruz. Onlar bu ülke için ne kadar çok çalışıyorlar ülke insanları için nasıl gecelerini gündüzlerine katarak çalışıyorlarsa biz de onların yerelde ki temsilcileri olarak aynı özveri ve ciddiyetle çalışmalıyız” dedi.
Vatandaşların sayesinde bu koltuklarda oturduklarını her fırsatta yineleyen Çiler, halktan daha büyük bir güç olmadığını onların sevgisinin ve inancının her şeyin üzerinde olduğunu vurguladı. Çiler, “Halka yardımcı olmak istiyoruz, insanlar da bizim samimiyetimize ve kendilerine verdiğimiz değere inandıkları için en önemlisi bize gerçekten güvendikleri için halk toplantılarımız yoğun katılım ile gerçekleştiriliyor” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol