AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı gerçekleştirildi

Adalet ve Kalkınma Partisi Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı, AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, AK Parti Kırklareli İl Kadın Kolları Başkanı Aslı Karakahya ve AK Parti Kırklareli İl Gençlik Kolları Başkanı Bahadır Kovankaya’nın da katılımlarıyla 27 Nisan Cuma günü gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla yapılan toplantıda 24 Haziran Seçimleri ana gündem maddesiydi. 24 Haziran Seçimlerine emin adımlarla yürüdüklerini belirten Alper Çiler, 25 Haziran sabahının Türkiye adına bir milat olacağının altını çizdi. 

27 Nisan Cuma günü gerçekleştirilen AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na 81 ilin İl Başkanları katılım gösterdi.
AK Parti Kırklareli İl Teşkilat Başkanları’nın da tam kadro katılım gösterdiği toplantı sonrası açıklamalarda bulunan AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, seçimlere hazır olduklarını ve 24 Haziran’da hem Kırklareli’nde hem de tüm Türkiye’de lider parti olacaklarını ifade etti.
Halkımız söylemler ve
ideolojiler üzerinden
siyaset yapanlardansa...
Tek amaçlarının Türkiye’yi ileriye götürmek olduğunun altını çizen Çiler; “Daima milletimiz için hizmet etmek ve ülkemizi daha ileriye götürmek adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bundan büyük bir gailemiz hiçbir zaman olmadı. Partimizin kurulduğu günden bu yana girdiğimiz her seçimi açık ara kazanmamızın da en büyük nedeni budur. Halkımız söylemler ve ideolojiler üzerinden siyaset yapanlardansa, hem ilkeli hem de icraatlara dönük siyaset yapanları tercih ediyor” şeklinde konuştu.
“AK Parti sadece siyasi bir kuruluş değildir”
AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı ile ilgili açıklamalar yapan Başkan Çiler; “Bugün Partimizin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına katılım gösterdik. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, bu seçimin ülkemiz açısından ne derece önemli olduğunu yaptığı konuşmada söyledikleri ile bir kez daha gösterdi. Allah’ımıza şükür ki böyle kutlu bir davada bir birey olmayı bize nasip etti. Dava diyorum çünkü AK Parti sadece siyasi bir kuruluş değildir. Vatanı milleti için gece gündüz çalışanların davasıdır” dedi.
“AK Parti’nin
güçlenmesi demek Türkiye’nin
güçlenmesi demektir”
AK Parti’nin Türkiye için önemine değinen Alper Çiler; “Göreve geldiği 16 yıldan bu yana önünü göremeyen bir devletten 2023, 2053, 2071 hedefleri olan bir devlet haline gelmiş bulunmaktayız. Bu noktaya gelmemiz kolay olmadı. Parti kapatma davalarıyla, hain darbe girişimlerini bertaraf ederek bugünlere geldik. Bugün ülkemizin kaderi ile AK Parti kaderi kesişmiştir, ortak olmuştur.
AK Parti’nin kaybetmesi demek Türkiye’nin kaybetmesi demek, AK Parti’nin güçlenmesi demek Türkiye’nin güçlenmesi demektir” diye konuştu.
“Hep birlikte hedefimiz Yeni Kırklareli,
Yeni Türkiye”
Çiler Türkiye’nin AK Parti döneminde 3 buçuk kat büyüdüğünü belirterek; “Ülkemiz bir yanda dış güçlerin ülkemize oynadığı oyunlarla, bir yandan hainlerle uğraşıyor. Bir yandan da komşu ülkemizde bulunan mazlumlara yardım eli uzatıyor. Hükümetimiz aynı zamanda ülkemizi büyük hedeflere ulaştırmaya devam ediyor.
İktidarımız döneminde ülkemiz tam 3 buçuk kat büyüdü. Bundan sonra 24 Haziran seçimlerinde vesayet sistemini kaldırarak bu ülkenin önünde ki tüm engelleri kaldıracağız inşallah. Hep birlikte hedefimiz Yeni Kırklareli, Yeni Türkiye” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol