AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı gerçekleştirildi

127. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı 26 Ekim tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında gerçekleştirildi. Kırklareli’nden İl Başkanı Alper Çiler, İl Kadın Kolları Başkanı Aslı Karakahya ve İl Gençlik Kolları Başkanı Bahadır Kovankaya katılım gösterdi. 

Toplantı ile ilgili açıklamalarda bulunan İl Başkanı Alper Çiler, “Sayın Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız himayelerinde, 127. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantımızı gerçekleştirdik. Rabbim, bu kutlu yolda, bizi inancımızdan ve davamızdan geri koymasın inşallah. Yerel seçimler yolunda çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. İlimizde il teşkilatımızla, burada genel merkezimizle birlikte 2019 seçimlerine hazırız” şeklinde konuştu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan toplantıda gerçekleştirdiği konuşmada terörle mücadele, Suudi Gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayeti, ekonomi gibi pek çok konuda açıklamalarda bulundu.
“Seçim ittifakı işini karşılıklı
olarak bir kenara bıraktık”
2019’un Mart ayında yapılacak mahalli idareler seçimlerine değinerek Yüksek Seçim Kurulu’nun takvimini beklemeden birtakım süreçleri tamamlamak istediklerini ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeniden aday gösterilecek mevcut belediye başkanları ile ilgili çalışmaların belirli bir safhaya ulaştığını, yeni isimlerle ilgili çalışmaları da hızla tamamlayacaklarını açıkladı.
“Cumhur ittifakına olan bağlılığımızı sürdürmekle birlikte, 2019 Mart’ıyla ilgili seçim ittifakı işini karşılıklı olarak bir kenara bıraktık” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP ile ülke ve millet meseleleri konusunda birlikte çalışmaya devam edeceklerini, mahalli seçimlerde her partinin kendi yolunu takip edeceğini, AK Parti olarak tüm seçim çevrelerinde kendi adaylarıyla milletin karşısına çıkacaklarını aktardı.
Son 16 yılda her alanda Türkiye’ye kazandırdıkları hizmetlerin, kendilerinin en büyük referansı olduğunu dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Her bir şehrimizi geleceğe taşıyacak altyapı ve üst yapı faaliyetleriyle, sosyal belediyecilik projeleriyle milletimizin karşısına çıkacağız” diye konuştu.
“Kerameti kendinden veya
kendinde görmeye başlayanlar eninde sonunda bu milletin
tokadını yemeye mahkûmdur”
AK Parti’nin millete hizmet için kurulduğunu unutup kendi partiyi kendi heva ve heveslerinin aracı hâline dönüştürenlerin aday adayı olarak bile karşılarına çıkmaması gerektiğini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Milletimiz bizi karakaşımız, karagözümüz, endamımız, hoş sohbetimiz için değil, yaptığımız ve yapacağımız hizmetler için bu görevlere getirdi, bu görevlere getiriyor. Bu görevini unutup, kerameti kendinden veya kendinde görmeye başlayanlar eninde sonunda bu milletin tokadını yemeye mahkûmdur” dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol