AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı Kırklareli’ndeydi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı dün Kırklareli’ndeydi. Cumhur ittifakı Seçim Koordinasyon
merkezinin açılışını gerçekleştiren Yazıcı konuşmasında; “31 Mart’ta yapılacak yerel seçim, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemimizin ilk yerel seçimi. Bizim en büyük gücümüz
kardeşliğimizdir. Adayımız Derya Bulut Cumhur ittifakının adayıdır. Destek veren her kesimin adayıdır. Kırklareli değişime hasrettir diye düşünüyorum” dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı dün ilimizde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Saat 12.00’de Babaeski ilçemize gelen Yazıcı, burada sırasıyla; partinin Babaeski ilçe Başkanlığını, daha sonra Ticaret Borsası ve diğer Oda temsilcilerine birer ziyaret düzenledi. 

Saat 12.00’de Babaeski ilçemize gelen Yazıcı, burada sırasıyla; partinin Babaeski ilçe Başkanlığını, daha sonra Ticaret Borsası ve diğer Oda temsilcilerine birer ziyaret düzenledi. Hayati Yazıcı Babaeski’de esnaf ziyaretini gerçekleştirdikten sonra Kırklareli merkeze geçti. İlk olarak AK Partinin İl binasına misafir olan Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı’ya, AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Kırklareli Cumhur ittifakı adayı Derya Bulut, İl Başkanı Alper Çiler, ittifak mensubu her iki partinin de yönetimi ve üyeleri eşlik ettiler.
Yazıcı burada yaptığı konuşmasında şunları kaydetti; “Önemli bir seçim bir kampanyası yürütüyoruz. Biz Türkiye’de 150 yıldır tartışılan bir hükümet modelini birlikte gerçekleştirdik. Milliyetçi Hareket Partisi ile birlikte Anayasa’yı değiştirdik. İttifakımız ile Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini birlikte hayata geçirdik. 31 Mart’ta yapılacak yerel seçim, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemimizin ilk yerel seçimi. Bizim en büyük gücümüz kardeşliğimizdir. Adayımız Derya Bulut Cumhur ittifakının adayıdır. Destek veren her kesimin adayıdır. İnşallah Kırklareli değişime hasrettir diye düşünüyorum. Seçmenimiz, seçme hakkını inatçılıkla değil “Bölgeme, beldeme, ilime faydası olan, hizmet verecek adaya oy vereceğim” diyen herkesin adayıdır.”
Yazıcı daha sonra MHP İl Başkanlığına bir ziyaret gerçekleştirdi. Parti binasına yürüyerek geçen ve vatandaşları selamlayan Hayati Yazıcı’ya vatandaşın teveccühü ve ilgisi yoğun oldu. MHP İl Başkanı Şaban Savaşan ve Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı tarafından parti binasında ağırlanan Yazıcı, daha sonra buradan yürüyerek ilimiz Belediye Hizmet binası karşısında hazırlanan Cumhur ittifakı SKM’nin açılışına katıldı.
Saygı duruşunun gerçekleşmesi ve İstiklal Marşınını okunması ile başlayan törende ilk olarak MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı bir konuşma yaptı. Sancaklı; “Bir değişime ihtiyacı var Kırklareli’nin. Derya Bulut sizin öz evladınız. Çok seviliyor. Gelin hep birlikte çalışalım. 1 Nisan’da da şu karşıdaki Belediye binasının koltuğuna oturtalım” dedi.
Ardından AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz bir konuşma yaptı. Minsolmaz konuşmasında şunları söyledi; “Değerli hemşerilerim. Ben Belediyeci, mühendis bir kardeşiniz olarak şunu üzülerek ifade etmek istiyorum ki; Kırklareli hak ettiği hizmeti alamıyor. Artık öyle bir noktaya geldik ki, park yapmak, heykel yapmak bizlere Belediyecilik hizmetiymiş gibi yansıtılmakta. Hemen yanı başımızdaki Üsküp Beldemizin yaptığı yatırımlar 100 Milyon TL’ye ulaştı. Orası küçük bir belde iken, Kırklareli’mizin aldığı hizmetlerin milyarları bulması lazım. Ancak maalesef Kırklareli Belediyesinin gelirleri sadece personel giderlerine harcanıyor. Kırklareli kola gibi su içiyordu, Belediyenin yapması gereken işi hükümetimiz yaptı. Ergene simsiyah akıyordu, Belediyelerin yapması gereken işi hükümetimiz yaptı, arıtma tesislerini hizmete soktu.” Minsolmaz Kırklareli’nin değişime ihtiyacı olduğunu vurgulayarak, seçimlere az bir süre kaldığını, 1 Nisan sabahı Kırklareli’nde Cumhur ittifakının adayının kazanacağını belirtti. Kırklareli Cumhur ittifakı adayı Derya Bulut ise yaptığı konuşmasında vatandaşlara seslenerek; “Biz hazırız, sizler de hazır mısınız?” diyerek vatandaşların “hazırız” cevabını aldı. Bulut; “Sizlerden tek istediğim nazınızın geçtiği bir yakınınızı ikna etmeniz, bizleri anlatmanız olacak” dedi.
Son olarak Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı bir konuşma yaptı. Yazıcı, Cumhur ittifakına dikkat çekerek; “Oy verirken bir bizim ittifakımızı, bir de karşı tarafın ittifakını düşünmenizi istiyorum. Onların amacı ne? Onların paydaşları kimler? Rasyonel düşünerek oyunuzu kullanmanızı rica ediyorum sizlerden” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından Cumhur ittifakının seçim bürosunun kurdelesi kesildi ve alkışlar eşliğinde seçim bürosu hizmete açıldı. Daha sonra bir esnaf ziyareti gerçekleştiren Hayati Yazıcı, ilimiz Kültür Merkezinde kanaat önderleri STK’lar, kurum ve kuruluşlar ile buluştu. Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Kocahıdır Mahallesinde gerçekleştirdiği kahvehane ziyaretlerinin sonrasında ilimize veda etti.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. izdivaç yanlışsa 12 Mart 2019 Salı 22:31:00

    Eğerle meğeri evermişler "keder" yavruları olmuş.

  2. İzdivaçtan bahsedenler 14 Mart 2019 Perşembe 21:06:49

    Aşağıki yorumda izdivaçtan bahseden arkadaş. Beş benzemezle izdivaç yapmamışlar en azından. İki benzer aynı yola düşmüşler. Sizin bahsedemediğiniz izdivaçtan olacak çocuğa ne isim vericekler şu durumda ????