AK Parti Eylül Ayı Danışma Meclisi yapıldı

AK Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatınca Eylül Ayı İlçe Danışma Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda seçim sürecinde gerçekleştirilecek çalışmalar ele alındı. Yeni üyelere rozet takıldı.

Lüleburgaz İlçe Başkanı Tanzer Koç başkanlığında Ticaret Borsası Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Kırklareli İl Kadın Kolları Başkanı Aslı Karakahya, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Lüleburgaz İlçe Kadın Kolları Başkanı Zeynep Gündüz, Lüleburgaz İlçe Gençlik Kolları Başkanı Abdussamet Kayalı ve partililer katıldı. Lüleburgaz’da siyasetin renkli simalarından Ahmet Ethem Oruç’un da katıldığı toplantı, Şehitlerimiz için yapılan saygı duruşu ile başladı ve İstiklal Marşımızın okunması ile devam etti. Rafet Şanlı’nın başkanlığında Divan belirlenmesinin ardından AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Tanzer Koç bir konuşma yaptı.
Başkan Koç “Bugün Partimizin kurucusu ve ülkemizin Başkanı Recep Tayyip Erdoğan BM Meclisinde yaptığı konuşmasında tüm dünyaya ders vermiş ve Türkiye’nin her zaman mazlumların yanında olacağını bir kez daha haykırmıştır. Ne mutlu bizlere ki böyle bir liderimiz var. Bizler de AK Parti kadroları olarak Ona layık olmak için çalışacağız. Önümüzdeki seçim sürecinde belediye başkanı aday adayları çıkaracak ve Lüleburgaz’ı AK Belediye ile kavuşturmak için çalışacağız” dedi. Seçim sürecinde gerçekleştirilecek çalışmaların ele alındığı toplantının sonunda AK Partiye yeni katılan üyelere parti rozetleri takıldı ve toplantı sona erdi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol